keremsmom78 sezer2022 ayın 15inde 6 aylık olacağız oturuyor hemen hemen desteksiz ama kendi isteğiyle dönmüyor sürünmeye çalışmıyor oğlum hep elinden kolundan tutup ayakta durmak istiyor benimki de üşengeç 😄 direkt yürümek istiyor ama ben koymuyorum doktor yasak dedi
ENERCII Musuuko almıştım sonra doktor kontrolüne gidince doktorumuz önermedi. İlk adım arabası aldık onu kullandık
seval61 Musuuko bana hem cocuk norolojisi hemde cocuk doktoru kesinlikle yürütece koyma dedi ilerde ayaklarini yan basar,kalca kemiklerinde egrilik olur dedi. O kendisi tutanarak ayaga kalkip yürüyecek dedi. Size tavsiyem yürüteç kullanmayin.
Prensesin_Annesi_ Musuuko Ayda aldım bebeğim yürüteç sayesinde yürümeyi ögrendi emekliyo emeklemeye basladıktan hemen sonra tutunup kalkmalara basladı sabah yarım saat akşam yarım saat bindiriyorum
keremsmom78 Musuuko düşme ve kazalara sebebiyet veriyor, parmak ucunda yürümeye sebep olabiliyor bir de erkek çocuklarda testislere baskı yapıyor
seizetheday Musuuko oğlum 2 3 ay kullandı yürümesine engel olmadı 13 aylıkken yürüdü tembel olmasına rağmen 9. Ayda emekleyip oturmuştu
Ailemoglum sezer2022 yaaa aynı benm oglm oda öyle şuanda dönmeye bile useniyor 😁yuruteci seviyor onada bir kaç gundur binmek istemiyor sürekli kucakta
kizinaasikbiranne Musuuko Ben 10 aylıkken bindirdim yani biraz geç kalmıştım. 15 aylıkken kaldırdım. 18 aylıkken yürüdü ama parmak ucuna basma içe basma vs yok gayet düzgün ve seri yürüyor. He bende bindirmemekten yanayım ama eşim beni asla dinlemedi bende en azından az ve kısa süreli bindirdim geç yürümesi yürüteçten değil korkudandı bu arada 🤦🏻♀️