Deletedmom_119 Ekimin ilk 2 haftası hava nasıl olur denize girilir mi ? Akşamları falan soğuk olur mu ?
ikizlerinannesi24 Merhaba ben kıbrısta yaşıyorum. Ekimde hava sıcak oluyor geçen sene biz girdik ekimde gayet sıcaktı. Bebeğiniz için akşamları belki ince bir hırka gerekebilir onun dışında havalar iyi oluyor
Deletedmom_119 ikizlerinannesi24 teşekkür ederim tatile ekimde gitme ihtimalimşz varda bebiş için tedirgin olmuştum denize giremez diye 6 aylıj olcak 🌸
theAna Deletedmom_119 merhaba akşamları hafif serin gündüz gayet iyi oluyor. denize de girebiliyoruz ama bebekten emin değilim
Deletedmom_119 theAna teşekkür ederim 🌸 bende bebişten emin değilim ben hafif soğuk denizi severim ama bebişler sıcak denizde bile çabuk üşürmüş bana ekimde ağustos gibi sıcak olur dedilerde hiç riske atmayım akşam falan serinse
theAna Deletedmom_119 ekimin sonuna doğru soğumaya başlıyor ilk haftaları soğuk olmaz akşam esiyor ama o da çocuğu etkileyecek şekilde değil siz yine ince ceket vs alırsınız. deniz konusunda da kesin konuşmak istemem ama hastalanacak gibi bir soğukluk olacağını sanmıyorum 🙏🏻
Dmt-01 Deletedmom_119 geçen yıl ekim ayında gitmiştik biz kıbrısa gayet sıcaktı hava.Biz iskele tarafında girmiştik denize sadece biraz dalgalıydı ama gayet iyiydi suyun sıcaklığı girilebilir yani.Benim kızım 4 yaşındaydı ama daha küçk çocukalrda vardı.Hatta sonra 23-24 ekim gibide mersinde girmiştik denize su hala sıcaktı