Linaduygu Tusel14 ev sahibi sahtecilik yapıyorsa 5 yıldan 10yıla kadar yararı olduğunu biliyordur umarım gerçekten sahtedir de tabi. Karambolde imza atmış olabilirsiniz
Ogulluana Tusel14 benim arkadaşım da sözleşme yaparken imzalamış hiç farkında değil bile o sebeple evden çıkmak zorunda kaldı insanlık hali olabilir
Tusel14 Linaduygu kendisi avukat her şeyden haberdar dün ben bunu asla imzalamadım dediğimde ses tonu değişti sustu geçen sene imzaladin dedi sonra konuşma farklı evrildi zaten çıldırdı küfürler hakaretler
Tusel14 Linaduygu avukatımla detaylar görüşüldü adım adım ilerlenecek icradan ihtar geldi cevap verilecek sonra karşı hamle bekleyeceğiz ona göre imzalamadığım o belge kriminal tarafından incelenecek
Linaduygu Tusel14 kendisi avukatsa daha sıkıntı valla atmadığınıza eminseniz hukuki yoldan hakkınızı arayın küfür vs muhabbete girmek daha sıkıntılı
Linaduygu Tusel14 oh iyi bari aklı başında bir kadın görmek mutlu etti beni de ev sahibi olunca her halta hakları olduğunu sanıyorlar
Tusel14 Linaduygu kendi kendine söyledi cevap alamayınca kapattı zaten şu hakaretten de dava yiyecek benden bilerek karşılığını vermedim de zaten. Avukatım evrakta sahtecilige girer girerse şayet mesleği de yanar dedi
Tusel14 Linaduygu sağoluunn🥰🥰🥰 öyle bir devirdeyiz ki gözün açık olmalı yoksa büyük balık küçük balığı yutuyorn