cerenelif2024 LaraCroftTombRaider benim de mng şuan havaalanında gözüküyor. Umarım çok beklemem 4 eylüle kadar demiş en geç. Kesin öyle gelir 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
LaraCroftTombRaider cerenelif2024 Yaa bana da en geç 10 Ağustos dedi, son gününde geldi maalesef inşallah çok beklemezsin 🫣
katilcivciv LaraCroftTombRaider ee bunlarin çoğu burda var ve uygun fiyatli bi ay beklemeye gerek var mıydı
LaraCroftTombRaider katilcivciv Aldığım her ürün Türkiye’deki fiyatlardan daha düşük En basitinden kurmalı su oyuncağını 50₺ye almışım, internette en ucuz 200 küsür Acelesi olan ürünler değil zaten 🤷🏻♀️
Mermaiddd katilcivciv mesela hangisi daha uygun.inanın çoğu üründe arada çok fark var.vergiden öncede sonrada sipariş verdim vergi zamlı olmasına rağmen Türkiyeden daha ucuza geliyor Tabi aldığınız ürüne göre değişir ama çoğu böyle.
Mermaiddd suheyla92 böyle söyleyerek insanların hevesini kırmayın istemeyen açıp bakmaz.bende sipariş verdim bekliyorum açıkçası heyecanla açtım neler almış memnun kalmışmı diye.oda zaten fikir olsun diye paylaşmış.
Tubasahra suheyla92 Daha yeni duyulduğu için insanlar alışveriş yapmakta kararsiz kalıyor.Bu yüzden boyle postlar karar vermelerin de yardımcı oluyor.Güvenilir mi değil mi bilmiyorlar.Bu sekilde öğrenmis oluyorlar.
Mermaiddd LaraCroftTombRaider rica ederim siz emek verip paylaşmışsınız.başlık belli ilgilenmeyen açıp bakmaz.
Ardenaden suheyla92 kiz Allah seni cin mali diye malllari kotu mu degil mi diye degerlendirp karar versinker diye paylaşıyor millet😁🤣gosteris olsn diye degil
Mermaiddd LaraCroftTombRaider balığı denedinizmi calisiyormu bende kızım için ondan sipariş verdim nasıl çocuğunuz sevdimi
Mermaiddd LaraCroftTombRaider tamam guzel gunlerde kullanılsın insallah benimkide bir gelse heyecanla bekliyorum.