Esnalsimsek Kizlar yurutec almak istoyorum kizim icin ise yariyormu yurumede bide nereden alabilirim saglam olmasi icin
SevdaNurumm Esnalsimsek canım benim kuzenimin kzı hic binmedi bindgi an kıyameti koparıyordu. Sana tavsiyem e bebekte olanlar var ya acık şeklde duruyor hatta onlara bebeğini şöle 5 10 dk oturt bakalım sevicek mi? Belli eder zaten. Cünkü kimi hic sevmiyormuş.
ilkmutluluk17 Esnalsimsek sunny baby ördekliden almıştım bayaa faydasını gördüm açıkçası tamam uzmanlar ataştırmışlar saygı duyuyorum hepsine ama bence en iyi uzman annelerdir anne bebeğini en iyi tanıyandır bebeğin için dene seviyorsa al bence
1bocek1cicekannesi Esnalsimsek ben baby hope marka aynı zamanda atlı karınca olan yürütecini aldım oyuncakları müziği oğlumun çok dikkatini cekiyor seviyor. 10-15 dk koyuyorum geri geri güzel gidiyor yan yan da yeni ögrendi ama öne doğru gitmeyi pek beceremiyor 😁
Denizanne Esnalsimsek benim bebeğim kendi kendine asla oynayamayan bi bebekti hep kucakta gezmek istiyordu. Ebebekten yürüteç aldım şuanda kendi kendine oynayabiliyor çok sevdi. Ama uzmanlar tarafından hiç önerilmiyor
Mom9 Aksine yürümeyi geciktirebiliyormuş. Destekli durmaya alıştığı için yürümekte gecikiyormuş. Doktorların çoğu önermiyor
Esnalsimsek ilkmutluluk17 zaten uzun sure bindirmeyi dusunmuyorum ama en azindan oyuncaklari falan ilgisini ceker brlki dedim
Deletedmom110 Esnalsimsek kullanıyorum çokta memnunum. Gelişigüzel bi model aldım baby hope. Üç dört ay için çok iyisini kovalamaya gerek yok bence
sabirsizbebek15 Esnalsimsek desteksiz oturabiliyorsa deneyip alın kızıma babası almış bir iki kere bindi sevmedi ağladı bir ay erteledik 😌
Ikrazumra19 Esnalsimsek aksine yurumeyi geciktiriyor parmak ucunda yurumeye sebep olabiliyor faydadan com zarati vsr bencr doktorlarda onermiyor zaten
Mucize_istiyorum22 Esnalsimsek kullandım sorun olmadı boy ayarlama kademesi ve 8 tekerlekli olsun kullansli ve emniyetli