Bulut_8 6aylık gece 1de başlıyor sabaha kadar saat başı uyanıyo asla deliksiz ıkı saat uyumuyo kafayı yıcem artık yardım edin
pengun Bulut_8 benimde 2 aylık oğlum aynı şekilde doktora götürdüm sağlık ocağına sordum sıcaktan uyuyamıyor büyük ihtimalle söylendi bana ev serin olunca uyuyor ama sıcak olunca uyunuyor takip ettiğimde bunu fark ettim bende
yusuf11 Bulut_8 merhaba hep mi boyledi yoksa sonradan mi oldu benim oglumda o aylarda oyledi gece 1 de baslayip sabahin 5 6sina kadar uyumazdi artik oturup agladigim gunleri biliyom en son besigini degistirmekde buldum careyi park besik kullaniyordum sonra mobilya besik aldim ondan sonra sukur deliksiz uyumaya baslamisti suan 2 yasinda cok sukur hala ayni uyanmaz kolay kolay gece
crybaby pengun benim kızım da iki buçuk aylık yarım saat anca uyuyor onda da mızır mızır ne zaman düzelir acaba çok yoruldum artık
ipek137_ 4 buçuk aylık oğlum aynısını ben de yaşıyorum saat başı uyanıyorum hemen hemen iki haftadır böyle, sıcaktan mı yoksa diş sancısı mı bilmiyorum
daha_ben_buyumemisken ipek137_ o aylarda kızımda olmuştu. Mama verip uyutmayi bir deneyin isterseniz tam büyüme ayı. Bu enerji artışina vücut adapte olamayabilir yorgunluk vs akşamlari süt azalıyor iyice
aslanhanmom Benim oğlumda 7 aylık akşamları 8-9 da uyutuyorum ama saatte bir kalkıyor gece 12-1 e kadar bu şekilde sonra uykuya dalıyor artık sadece beslenmek için uyanıyor