baghsadf Bebeğim 3 aylık olucak ve emzik kullanıyor hareket ettiğinden dolayı emziği de düşüyor ve hareket ederek kendini uyandırıyor kundaksız uyuyamıyor nasıl alıştırmam gerekiyor kundaksız uyutmaya yardımcı olur musunuzz🙏
Ruvdem baghsadf dönmeye başlayana kadar kundak kullanabilirsin . Bir günde bitirmeye çalışma yavaş yavaş kendide dönme yaptıktan sonra bırakacaktır zaten . Önce gündüzleri alıştır . Gece uykuları zor olur senin içinde sonra geceleri yavaştan bırakır .
esmaerdemir baghsadf bende on gün oldu bırakalı ellerini tutarak salladım ayağımda derin uykuya geçişte bıraktım öyle öyle alıştı isterse tek kolu kundak yak bi kaç gün sonra komple aç
baghsadf adaatuna onuda denemek istiyorum fakat uyuyamadıkça uykuya dalamıyor ve uykusuz kaldığı içinde red yapıyor bu döngüde de krize giriyor
Kadermiray56 baghsadf şimdi kesinlikle kundak yapmasanız o böyle olur çünkü elini bile tepretse o reflekste uyanıyor korkuyor
blgeblk baghsadf Ben hiç kundak yapmadım Eylül de doğum yapmıştım geçen sene havalr o kadar sıcaktı ki kıyamadım bebeğime. Ama kışa denk gelseydi yapardım. Kendini sürekli uyandirirdi ama zaten nerdeyse 3 aylık olmuş bence biraz sabredin o reflekslerde geçiyor kısa zaman sonra. Yani benim nacizane tavsiyem bu olur.
alihamzahlas baghsadf benim bebeğimde 2 aylık oldu. Kundaksız uykuya geçemiyor. Gündüzleri kundaksız uyutuyorum,uyumasıyla uyanması bir oluyor. Kundakları da küçük gelmeye başladı. Kaç aya kadar kundak yapılıyor ki acaba
baghsadf alihamzahlas Bildiğim kadarıyla dönene kadar yani 4 aydan sonra tehlikeli diyebiliriz ama uzun süre kullananda varmış nasıl oluyor anlayamadım ama moro refleksi 4. Aydan sonra düzeliyormuş umarım bırakabiliriz