aslanmommy Bu beni bir miktar korkutuyor. Tekerleri bi anda kayar mı bebeğim onu iterken hızlanıp düşer mi diye. Kullananlar yorumlarınızı yazar mısınız?
Anonim__ aslanmommy hiç öyle bir surum yaşamadık gayette güzel sürüyorlar benim kızım sürdü çevremde gördüklerimde aynı şekilde. Bu arada ben satıyorum kızım büyüdüğü için
rodsmama aslanmommy benimkinin tekerlekleri ayarlaniyor istese de hizli gitmiyor, alisinca gevsetip hizlandirabiliyorsunuz. Hepsi oyle mi bilmiyorum ama hizli ayara alinca depar atiyor cocuk dusuyor
aslanmommy usenmedimyaptimbirvelet çocuk ayağa kalktığı zaman tutunurken tekerler hızlı ilerliyor mu yoksa yavaş mı ? Çevremde hiç kullanan olmadığı için deneyip göremiyorum
jap aslanmommy Fisher Price’ın var bizde hızlı gidiyo evet ama ilk etapta çocuğu tutarak yaptırıyodum yani ilk kızım da öyle yapmıştım adımlarını ayarlayamıyodu. İkinci kızım pek kullanmadı kendisi yürüyüverdi hemen
aslanmommy jap benim bebeğim daha 5 aylık. Şuanda sürekli dik durmak istiyor vücudundan tutup destek veriyorum gün boyu öyle tutsam dizlerini kırmaz. Bende düşünüyorum acaba direk yürüyecek mi diye.
jap aslanmommy sanmam daha yürümez. Sürekli de yürütmenin bacaklara omurgaya fazla yük bindiğinde bacak kemikleri eğri oluyo parantez bacak oluyo henüz çok küçük. Yürüme arkadaşı anca 9 aylıkken kullanabilir
aslanmommy Anonim__ ben daha emin değilim arada kaldım alıp almama arasında eğer karar verdiğimde hala duruyor olursa diye fiyatı öğrenebilir miyim
rodsmama aslanmommy Ben yurtdisindayim benimki bu, oyle markali bir sey degil arkadasim vermisti ama fotografini atiyorum sekline bakin diye
[silindi] aslanmommy bn Pilsan aldım ilk etapta kendisini kontrol edemediği için tekerlerine koli bandı yapıştırdım etrafında dolayarak bı sıkıntı olmadı sizde alışana kadar öyle yapabilirsiniz 🌸
Busniltos Bendeki bazen hızlanıp kayıyordu. 1 hafta kadar onunla birlikte gezdim. Sımdı alıstı. Viraj falan alıyor😬😬cıldırıyorum. Buna alıştıgı ıcın mıdır nedir yürümüyor hala ama 13 aylık