caganalpmom Kızlar merhabalar oğlum 4 aylık geçmeyen öksürük ateş vardı doktora götürdüm aqumentin diye bir şurup vermiş ama ne zaman versem kusuyor doktora söyledim devam edelim diyor çocuk yani kusuyor direkt başına gelen var mı ?
asell13 caganalpmom o aylarda bende oğluma kullandım bacakları kaynar su dökülmüş gibi yandı resmen yara döktü mecbur kalmadıkça vermedim oğluma
birhesap1 caganalpmom antibiyotik yerine başka alternatif veremiyor mu acaba ateşi için rahatlatıcı şeyler yapabilirsiniz öksürük için akgünlük sakızını araştırın pamuğa çektirip sırtına koyarsanız faydası olabilir doğal bir şey 🌸
Leslunetteroses caganalpmom benim kızıma alerji yaptı, ürtikere benzer döküntüler oldu. Öksürük için sarımsak ezip zeytinyağında bekletip ayak tabanlarına sürüp çorap giydirip uyutmak en azından uykusunda rahat ettiriyor. Ayrıca zararsız. Doktorunuzu değiştirin
caganalpmom asell13 ya öyle mi gerçekten şaşırdım ağır bir ilaç bize bile verirken doktorlar antibiyotik kullanmayın diyor ama mecbur kalıp verdim öksürük felan var diye direkt kusuyoe çocuk ve çok kötü oluyor nefes alamıyor demekki her çocukta reaksiyon farklı
caganalpmom Selin_ferdi42 mecbur kaldığım için verdim inanın içim hiç rahat değil 4 aylık beneğe ağır bir antibiyotik veriliyor aklım almıyor gerçekten hemen kestim zaten şuan vermiycm
Selin_ferdi42 caganalpmom Benim oğluma da küçükken yazmıştı ben hiç vermedim ezcanede ne yazmış diye baktım aldırmadım kayınvalidemde Ufacik ağır antibiyotik verilirmi bebeğe dedi iyikide vermedim
caganalpmom asell13 iki farklı doktora götürdüm ikisi de devam diyor kustuğunu da söyledim galiba benim oğlumu rahatsız ediyor
caganalpmom Leslunetteroses onu yapmak istedim ama 4 aylık küçük kendime de onu deniyorum yaptığım zaman rahatlıyorum ama bebek küçük siye yapmadım açıkcası
Mathilda_ caganalpmom antibiyotik vermiş size ve antibiyotiklerde ya kusma yada ishal yoluyla atılıyor o balgam yani ben öyle biliyorum çünkü bizde çok kullanmıştık hâlâ da kullanıyoruz hep enfeksiyon hep hasta eğer balgamlı öksürük varsa o balgamı atıyordur bizim öyleydi
caganalpmom Mathilda_ ama içtiği an kusması normal mi hemde büyük bir insan kadar miğdesini komple boşaltıyor ağlıyor rahatsız yani ben normal karşılamadım bu durumu
Mathilda_ caganalpmom öyleyse hiç normal değil zaten bebeğiniz küçük daha antibiyotik için kesin vermeyin bol bol hava verin odasını nemli tutun hakiki zeytin yağı varsa göğsüne sürün bi bezle örtün oda iyi geliyor emziriyorsanız da bol bol emzirin inşallah düzelir geçmiş olsun
Anatotales caganalpmom antibiyotiği değiştirmesi gerekir biz azro macrol dalan kullandık hep het ay hatta 😟 agumentin hiç verilmedi siz antibiyotik değişikliği isteyin ateş varsa öksürük endekste var demekki ciğere inmesin çok küçük daha
Yesillimon caganalpmom Başka doktora gidin anlatın durumu agumentin bazı bebeklere ağır geliyor kızımda döküntü yaptı direk kestim vermedim hasta olduğunda doktor antibiyotik yazacaksa soyluyorum başka yazıyor.
gamzeg_g caganalpmom alerji yaptı bize vucudu şişti kızardı gözlerine kadae şişmeler kızarıklar çıktı doktora götürdüm alerji damlası verdi 5 6 gündw anca geçti başka bi ilaç versin çok da zorlamaya gerek yok
Metehanduygu44 caganalpmom mamanin içine koy öyle direk benim bebek puskurtuyor üstüme başka antibiyotik veremezler küçük cunku