Ecrinlieymenlianne Selamlar anneler malesef bebek arabamız kırıldı ve acil yeni bir arabaya ihtiyacımız var travel sistem olmayan çok ağır olmayan kullanışlı ve tabiki çok cep yakmayack 🤭 bebek arabası önerilerinizi bekliyorum.
Turuncukafa15- Ecrinlieymenlianne kraft palma öneririm tek başınıza kapatıp otobuse dahi binebilirsiniz☺️ İkinci çocuğuma kullanıyorum şuan
nisasevgili Ecrinlieymenlianne kabin boy benek arabası öneririm ben çok pahalıya kaçmadan baby care ın otomatik kapanan benek arabasını aldım tek elle açılıp kapanıyor
shiningmother34 Ecrinlieymenlianne sen bebek arabası önermemizi istemişsin ama ben asla almaman gereken bir bebek arabası söyleyeceğim. Çok pişmanım aldığıma 🥹 travel sistem bebek arabaları
nisasevgili Turuncukafa15- ay bende bunu çok beğendim ama bana o an pahalı geldiği için alamamıştım açılışı kapanışı aşırı rahat bi araba gerçekten de ya
Ecrinlieymenlianne shiningmother34 bende hic düşünmüyorum gerçekten o modeller çok ağır oluyor. Kabin boy düşünüyorum bakalim
Turuncukafa15- nisasevgili 9 10 bin arası fiyatlar ben şok 😃🤦♀️🤦♀️ Biz tam hatırlamıyorum ama ya 600 tl di ya da 1000 tl. Aynen mükemmel bir araba çok sağlam kapanışı çok rahat
Turuncukafa15- Ecrinlieymenlianne şuan baktım da çok yükselmiş fiyatları 🤦♀️ Ben 5 6 sene önce almışdım.
Ecrinlieymenlianne Turuncukafa15- evet genelde o civar malesef fiyatlar. Acaba ikinci el mi alsam diye de dusunmuyor değilim 🤷♀️
nisasevgili Turuncukafa15- işte o zamanda olabilseydim diyorum bazen aşırı pahalı her şey ben 5 bine en iyi ne bulabilirsem onu aldım şuanlıkmemnunum bakalım
Turuncukafa15- Ecrinlieymenlianne bende bulamadım kaldırılmş sanırım🤦♀️ ona bnZer modeller vardı Trendyoldn baktım hepsiburada bakın siz
Turuncukafa15- Ecrinlieymenlianne temiz bulabilrseniz ikinci elde olur burada da paylaşı bazen satan anneler oluyor
Miracinannesi_ ttgc00 bende joie crome kullanıyorum aşırı ağır 14 kilo araba .. joie mirus 6 bucuk kilo aynı fonksiyona sahip sadece puseti yok onu da ayrıca alabilir bence