Metehanduygu44 Allah rızası için 2 ay 26 günlük mama yemiyor agzinda bekletiyor içtiğini de cikariyo hiç bir şeyi de yok temiz neden olabilir kafayı yiyecem sonunda
mysozclk Metehanduygu44 mamayı saatli verın gazlıysa zaten içmek kesinlikle istemez sindirimi mamaların baya zor oluyor 3 saatte 1 vermeyi denediniz mi bide gaz surubu kullanıyor musunuz eger kullanmıyorsanız probiyotık ve nurse harvey’s gaz surubu deneyın cok faydasını gorursunuz 💕
mucizeolsuun Anne sütü alıyormu, yoksa destek amaçlımı veriyorsunuz mamayı. İlk başta isterseniz mamanızı değiştirin hala kabul etmiyor ise zorlamayın benim oğlumda kendisi reddetti mamayı 4 aylıkken acık mamamda kaldı öyle 😊
Metehanduygu44 mucizeolsuun sadece mama anne sütüm kesildi doktorda dedi aç olsa kendisi yer bebeğim çok gazlı mamayi ağzına alınca kendini bir ileri bir geri atiyo bir ara gaz düzeldi tekrar başladı yoruldum hayatta bezdim gaz yüzünden mi oluyor acaba
Metehanduygu44 mysozclk evet genelde 3 4 saatte bir veriyorum gaz damlası nurs kullaniyorum ben ama bizde gaz bitmiyo