ozgekck Merhaba oğlum 30 günlük oldu ama 2 3 gündür uykuya direniyor gözünden uyku akıyor ama uyumuyor akşamları saat 10 dan sonra 1 2 saat kesintisiz ağlıyor ama kolik gibi değil kucağımıza alınca falan 10 dk duruyor sonra tekrar başlıyor uykusu olmasına rağmen normal mi kafayı yiyeceğim artık doktora falan gitmemiz gerekir mi yada başına gelen var mı neler yaptınız
5manolya1 ozgekck benim bebeğimde öyle olmuştu acile götürmüştüm karnı hep gaz dolu dedi doktor lavman yapmıştık. 4 saat kesintisiz uyumuştu. Büyük ihtimalle sizin bebeğinizinde gazı var
ozgekck suheyla92 üstten çıkarıyorum alttan da çıkarıyor kendisi ve 10 15 dk duruyor tekrar ağlıyor gaz olsa sürekli ağlamaz mıydı ?
umut571_ Benim bebeğimde öyleydi Emziriyordum uyuyordu çünkü uykusuzdu Ama on dk sonra tekrar uyanirdi Meğer sütüm gelmiyor ve bebeğim aç Hemen eczaneden formül süt aldık ve içti kesintisiz uyudu.muhtemelen karnı aç Benim yaptığımı dene istersen
kuzeyin çok büyük ihtimalle bebeğin aç kaldığı için uykuya dalamıyor bende mama ve emzirme olarak devam ediyorum 4 aylık olduk biberona alışır deme aç kalmasından iyidir ve yeri geldi biberon istemedi yeri geldi meme istemedi bir şekilde bunlarda atlatılıyor bebişin aç kalmasın
suheyla92 ozgekck yok cikarsa bile tamamini cikaramiyor olabilir ve zaten gaz makinesi gibiler. surekli aglamak kolik belirtisi gazdan ara ara da aglanir. Siddetlenir yavaslar degisir duruma gore. Ben cok yasadim gaz sancisi bebegimde 4 aylik olana kadar cektik. Hep acliktan bahsetmisler olabilir mumkun. Yutkunma sesi duyuyorsaniz cisli bez sayiniz yeterliyse doyuyordur ama bu ihtimali elemek icin mama icirip deneyin bakalim sakinlesecek mi.
kuzeyin ozgekck biz aynı şekilde doktora başvurduk sütümün yettiğine emindim üstelik tazyikli geliyordu doktor sağım yaptıktan sonra vermemi önerdi direk verince boğazına kaçıyordu ama kilo alımı sınırdaydı mamaya başlattı doktorumuz şuan rahatım gece 11 gibi mama vermeyi dene bence bir gözlemle
dogadenizayse Bizde 30 günlüğüz aynı sorun bende de var bence gaz ve bugün memede emmedi memeyi itti sürekli, uykuda emzirdim şimdi.Kaşık biberonla kendi sütümü ve formül mama verdim uyudu aç kalıyor tabi ağlamaktan
ozgekck suheyla92 yutkunma sesi var ve günlük bez değişimimizde fazla açlığı pek düşünmüyorum ve gece aynı saatlerde olması normal mi gaz da öyle olur mu yani