Alyalinatek Kızlar bebeğim 40 günlük günde 1 kere kaka yapıyor çok ıkınıyor ve sarı su gibi kakası günde 4 defa falan mama veriyorum emziyorum da emzirirken genelde ağlayıp kendini çekiyor ishal için ne yapabilirim
YgmrDru Alyalinatek yenidoğan kakası zaten çok katı olmaz ama ciddi anlamda ishal diyosanız eger bir Doktora danısıp probiyotik kullanabilirsiniz tabi doktora danısıp yoksa yenidogan cocuk gıda v.s alamıcagı için baska bişi verilmez zaten.ama ishal 2gün gecerse kesin götürün çok küçük daha bakteri enfeksiyon virüs v.s o yapıyosa geç kalmamıs olursunuz
YgmrDru Alyalinatek mama da yapıyor olabilir bilginize degiştirdiyseniz markasını ya da yeni basladıysanız mamaya.
busraalanya Alyalinatek bebeğin ishal değil o muhtemelen gazdan dolayı yapıyor . 40 günlük bebek sarı ve sıvı yapar katı yapmaz zaten . Ve içtiği mama çiş olacakta çıkar illa 4 5 kirletecek diye birşey yok . Yani ishal olması için çocuğun sürekli kaka yapıyor olması gerek ki bebeklerde 4 5 kaka normal olduğu gibi 3 4 günde bir kaka da normal
Alyalinatek @“busraalanya” Ucansupurge Çok sıvı evet normali zaten çok katı beklemiyorum ama köpüklü şekilde yapıyor götğrmeli miyim doktora