Poncikkkk Kızlar bu sitede uygun şeyler var ama şampuan yumusatıcı gibi ürünler orijinal değil kokusu kalıcı olmuyor alman ürünü olan babydream yada ısana da öyle mi almamştm ben oyüzden bilmiyorum siz kullandınız mı ısana ve babydream ürünlerini
Asyaveannesi04 Poncikkkk babydream ürünlerini kullanıyorum memnunum bez çöp torbası, aç açma spreyini felan
sinemissim Poncikkkk rossmandan sık sık alışveriş yaparım orijinal olmayan hiçbir ürüne de rastlamadım. Mağazaları da var yani sanmıyorum sahte ürün satacaklarını.
beyzzsenturkk_ Poncikkkk başka sitelerden alısveris yaptıysanız orjinal olmaması normaldir ama rossman gibi bir bünyede sahte ürün satılması adını lekeler böyle bişeye kalkışmazlar sık sık alışveriş yaparım gratise göre çok çok kaliteli
Poncikkkk sinemissim BuzluKahve Normalde evet bende biliyorum ürünleri kaliteli olur markettende önceden almştım baktım rossmann daha uyguna geliyor ordan alayım dedim yumuşatıcılarn kokusu kalıcı değildi ve biraz daha sıvıydı uni baby kolonya almıştım kalıcılığı sıfır on dakikada kokusu gidiyor marketten almştım önceden o daha yogun daha kalıcı bende ona şaşırdım
Poncikkkk beyzzsenturkk_ doğru haklısın ama yumuşatıcı aldım kokusu kalıcı değildi ve biraz fazla sıvıydu daha öncede kullandım bşka yerden kalcıydı ve unı baby kolonya almştm kokusu hemen gidiyor marketten almştım önceden onun kokusu daha kalıcıydı
defnevedoruk Poncikkkk hayır neden sahte olsun. makyaj yağı ve asetonundan aşırı aşırı memnunum isananın. makyaj yağı hayatımda gördüğüm cidden uygun fiyatlı olan en iyi ürün. urealı nemlendiricisini kullanıyorum oda baya iyi
Poncikkkk defnevedoruk bilmiyorum hani marketten aldığımı ürünlern kokusu daha kalıcı rossmanndan getirdim uygun diye kalıcılığı hic yok ürünü nerdeyse yarı yarıya aldım diye mi acaba bebek kolonyası markette 70-80₺ ben 35 yada 45 e falan almıştım