Canselheves Cocuklarmı cok sevıorm ilk cocugumdada emzirmekten nefret etmiştim smdi yeni doğum yaptım emzirmek bna işkence gibi geliyor napıcam nasıl asıcam benı gibi olan varmı
Alseli Canselheves sağıp ver canım. Bende de basta olmuştu bide büyük göğüslerim zor tutmuştu canım acıyordu
littlebabygirl Canselheves kızçem 1 yaşına girecek ilk başlarda emzirirken nefesim daralıyodu 40 dakika sürüyodu zaten uçları da yara olmuştu çok canım yanıyodu. Şu anda da 5 dakika sürerse seviyorum ama uyutmak için de emziriyorum ve dalana kadar emzirmek beni çok darlıyo meme ağzından çıkıyo tekrar çekmeye çalışıyo ucu hassaslaşıyo zor duruyorum. Uzun süre emzirmeyi sevemedim galiba ben.
zeynepyusufaslan Canselheves kimseye itiraf edemedim eşime söyledim ama doğrusu ben de pek sevemedim birkaç video izlemiştim emzirirken anne bebek mr görüntüleri gibi bebeğinin iyiliği için onu besliyorsun diye telkin ediyorum kendimi sevemesem de bir nevi onun iyiliği için yapmam gereken bir şey ee ömür boyu da sürmeyecek nihayetinde ya sabır diyorum
bakkalemzigi Canselheves en başlarda bende sevmiyordum sonra emmek istemedi o kadar üzüldüm özledim ki o anı keşke tutsa dedim mama parası da cabası her ay
gzmcnr Başta meme ucum acıdıgında hıc emzırmek ıstemezdım ama sımdı 9 aylık oldu emerek uyur , çok güzel bağ duygu 🥰