byznur202_ Bir aylık bebeğim var doymuyor sütüm yok ne yapsam çoğalmıyor köydeyim manada alamam ne verenilirim
Alseli byznur202_ canım göğüslerin büyükse mastit veya tıkanıklık olabilir. Sıcak havlu ila masaj yap. Çörek otu anason üzüm gibi şeyler arttırır derler
3kedili2bebekli byznur202_ hiç bir şey veremezsiniz ya birini gönderip veya kendiniz gidip mama almanız gerekiyor verdiğiniz her şey şu an bebeğinize zehir olabilir daha 1 aylık
Dygusen byznur202_ ikiz bebeklerime benimde sütüm yetmiyordu sonra bi teyze göğsüme sıcak havlu koyup o anda 1 lt su içmemi söyledi gün içerisinde bunu 2-3 kez yaptım gerçektende idrara bile gitmedim sadece su ve sıcak havlu ile doldu göğüslerim
byznur202_ Alseli yok büyük değil bide sertlik fln yok mastit değil yani sütüm çok az ve çoğaltamıyorum ne yapcam bilemedim😔
eymenikomoms byznur202_ bulgur pilavı ya da kısır , semizotu, irmik helvası yüklemesi yap bakalım sütünde bir artış farkedecek misin😌 bestlak damla da etkiliydi ve bol bol sağım🙏🏻
PembeBattaniye Kuru üzüm ve kayısıdan hoşaf yap iç canım bol şekerli bi de bulgur pilavı çok arttırıyor tahin helvası,tahin pekmez her gün bir tane maden suyu iç ve sürekli emzir emdikçe gelicek sütün
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala byznur202_ hiçbir şey veremezsiniz tabii ki de ama Sen sütüm yok diye konuşursan öyle düşünürsen sütün olmaz. Sütüm var de, öyle düşün, güzel beslen ve bol bol su iç. Her iki saatte bir emzir emzirdikten sonra sagimini yap