hbc Hanımlar ilk çocuk bana diş olabilir gibi geldi ama emin olmak istedim. Genel bir kaşıma durumu var ateş vs henüz dikkatimi çekmedi. Diş mi sizce diş süreci ne kadar sürüyor 2 hafta 1 hafta ?
Zehra95 hbc yani dis çıkana kadar surer bu şikayetler ağrı kesici şurup ile biraz rahatlatabilirsiniz
hbc 1pek amin inşaallah inci gibi dişleri olsun süreci kolay atlatsinlar. Peki diş huzursuzluğu vs diş patlatana kadar mı oluyor yoksa sonrasında da devam ediyor mu? Ne kadar ortalama sürer ki🤔 Sanki bu patlamış gibi en azından bı çizgi görünüyor iyice orası acilmasi mi lazım tam patladı diyebilmek için
1pek hbc baya cıkana kadar kaşınır ayrı yapar parmak kasıyıcılar var onlardan kullanın ben ateşi olunca ara ara bır cay kasıgı calpol de veriyorum rahatlatıyor
1pek hbc bu arada bir diş bitince digeri başlıyor o yüzden dişleri tamamlanana kadar ağrısı kasıntısı ara ara huzursuzluğu mutlaka olur sürekli kontrol etmek gerekir
hbc 1pek şimdi yatmadan tedagil toz verdim yavrum emziği çıkarıp kasimaya çalışırken yoruldu sonunda uyudu. Ateşini baktım yüksek değil ancak soğuk ter veriyor belki havadan diycem. Baktım çok mızmız huysuz ağlıyor o zaman da kalpol veririm ama bı çay kasigi kilosuna göre az gelebilir. Kilo başına hesaplanıyor. Teşekkür ederim
hbc ElifKaratas oy bı buçuk ay boyunca sıkıntı çekecek mi yoksa iyice patladı mi tamam mı peki ? Yani uzamasi o kadar ise tamam ama patladimi biraz rahatlar diye ümit etmiştim ben 🫣☺️
ElifKaratas hbc hatta bizim bak 3 buçuk aylık patlamış fotoğraflarda baktım 12 nisan da çekmişim fotoyu 30 ocakta dogdu fotosu böyleydi Şuan 6 ay10 günlük anca tamamiyla uzadı ve uzayana kadar da huzursuzluğu vardı