glamt Merhaba bebişten sonra çalışma hayatını bıraktım Şuan 9 aylık oğlum ek iş yapmak istiyorum ama bulunduğum yerde seçenek yok çapari yapmayı düşünüyorum ama bin tanesi 350₺ s değer mi o kadar uğraşmama diyorum bir yandan da otururken yavaş yavaş boş oturma ne yaparsan kar diyorum bebeğim inanılmaz uyku sorunu olan bebek onunla da zorlanır mıyım bilmiyorum o uyurken bugün denedim sabahtan beri bu saate kadar 200 tane yapabildim sizce evde ek iş başka ne yapabilirim
yavrupotuncek glamt işe nerden başvurdunuz internetten mi yoksa bulunduğun sehirdenmi bence ek gelir ek gelirdir yapabiliyosaniz yapın
glamt Çapari bu arada balık tutulan kanca var ya o , çokta pis bi iş her yer ip oluyor 2 kere ev süpürdüm kanca bi yere düşer de bebeğimin bi yerine gelir mi korkusu da var ama ek iş yapmak istiyorum o yüzden dikkatli olup denemeliyim değil mi ?
Mimoza-kizim glamt benmde aklıma geldi uzerinize takilir bebegede batar allah korusun gormezsiniz agzina atar plastik malzemeler oluyo onlarin isini yapablirsiniz ama ćapari baya tehlikeli bence
glamt Asldrk balık tutulan kanca var ya o iğne yani , annemlerin oturduğu yerde bi kadın bu işi yapıyor ondan aldım
glamt tubasd ya sizin el hızınıza bağlı annemin kiracısı 20 senedir bu işi yapıyor günde 1500 tane yapıyor ama o Tv izlerken bile bakmadan yapıyor o kadar hızlanmış ben bu saate kadar 200 tane zor yaptım çocuk uyudukça yapıyorum
glamt Mimoza-kizim başka iş istiyordum zaten bunu hep erteledim ama bir tık köyümsü yaşadığım yer yazlık aslında ama imkan yok o tarz o yüzden bunu denedim beni de o korkutuyor
Mimoza-kizim glamt calisma kiyafetin ve odan farkli olsun o zaman bence oyle calisirsan bir sorun olmaz bebeginide o odaya getirmezsin
glamt tubasd bin tane üzerinden para alınıyor 350₺ bebiş olmasa otururken yapılıyor bir zorluğu yok ama çok dikkatli olmam gerekiyor Şuan
beybiliko glamt kullanmadığınız bir odada yapıp işiniz bitince orayı kapatsanız olmaz mı güvenlik açısından, 9 aylık bebek emekliyorsa her yere girer çıkar, ama kapalı bir odada sıkıntı olmaz
Mrvsmt2502 glamt sabahtan akşama kadar oturup başka hiçbir iş yapmasanız bile günde 1000 anca çıkar aya vursan 10 bin etmiyor vaktine yazık bebeğinle ilgilen bence
glamt Mrvsmt2502 evet ayda en fazla tüm gücümle 10 bin kazanabilirim ki imkansız yani ama kendi paramı da kazanmak istiyorum bu şekilde alışmamışım eşimden yana sıkıntı yok o direk maaşı bana atıyor ama yine de kendi paran gibi harcanmıyor
Mrvsmt2502 glamt anlayabiliyorum bende böyle düşünerek örgü örüp satıyorum ama kendimizi çok yoruyoruz en azından bebiş büyüyene kadar iş yapmayın bence ben çok zorladım kendimi şuan bel fıtığım var hiç oturmazdım. Bebeğinin bu zamanları bi daha gelmeyecek tadını çıkart bence
glamt Mrvsmt2502 doğru söylüyorsunuz gerçi zaten o uyurken yaptım uyanıkken imkansız da yine de uyurken ona aktivite hazırlıyordum normalde bugün kurulu oyuncaklardan oynadık uyanıkken zor ya hayırlısı diyelim