MehtappAsil sizi üzmek istemem ama benim de bebeğim 2-3 haftalıkkrn göğüslerim yumuşamaya başladı otururken falan göğüslerime sızı şeklinde sütün indiğini hissederdim her gün oda olmamaya başladı ve emzirirken de diğeri akmamaya başladı öyle azaldı maalesef benim 🥺 bende çok stres yaptım çok ağladım ben düşündükçe sütüm çekilmeye başladı sanki sonra eşim çok kızdı bebeğimiz doyuyor mu ona bak sen yumuşak olsun nolacak dedi ama ben onu dinlemedim hep korkuyla yaşadım ve korkumu yaşadım biliyor musunuz 6. Ayda artık sütüm gündüz yetse gece yetmemeye başladı mama takviyesi yapıyoruz keşke korkupta başıma çekmeseydim psikolojik rahatlık o kadar önemli kiiii💐 brn başaramadım siz yapın rahat olun sütüm azaldı bugün yok gibi kuruntuları yapmayın. He mamayı da öcü gibi görüyordum vermeye başladım,noldu? anneliğimden bir şey mi eksildi sanki? hiçte üzmüyorum kendimi artık mecbur kaldım verdim ihtiyaç hasıl olmasa hiçbir anne keyfi zaten vermez birazda kendimize şefkatli davranalım ya kendimize çok acımasızca davranıyoruz 💕💕💕