annecik16 Yenidoğan bebeğim var ve sakaryada çocuk doktoru su önerisi olan var mı hiçbir bilgim yok bu konuda
amseay annecik16 annecik16 eğer özel değilde devlet hastanesi için soruyorsanız seah ‘ Kevser asena çakan başerdem ‘bu doktora gidebilirsiniz mükemmel bir doktor her ay bebeğimi genel kontrole onun yanına götürüyordum sağolsun güleryüzü tatlı dili ile her soruma bıkmadan cevap veriyordu
Hllak annecik16 Elif kışlak Turan kendi muayenehanesi var çok iyi ve detaycı bir doktor tavsiye ederim ☺️
anneyimya annecik16 tabii ki instagramda harika bilgiler veren hesap adı pediatriuzmani olan hocaya gidin Mutlaka kendisine gidin harika bir hoca Googleden de ismini aratıp kliniğe ulaşabilirsiniz Dr Muhammed Mesut Nezir Engin
rabia544 annecik16 beyhekim hastanesi yenidoğan uzmanı Taner hafızoğlu çok detaylı inceliyor bakıyor ilgili bir doktor tavsiye ederim
S-Tunc7 Beyhekim hastanei Taner Hafızoğlu kesinlikle. Hamileliğimde eşi Reyhan hanıma gidiyordum mükemmel bir doktor şimdi oğlumuda Taner beye götürüyorum çok memnunum