edanur_dilek20 Benim kızım boğa burcu 2 yaşında bariz belli yemek yemeyi sevmesi titizliği burcunun özelliklerini taşıyor sizinkiler nasıl 🫶🏻🌸
Linaduygu edanur_dilek20 yengeç 🦀 kızım aşırı duygusal onun dışında özellikleri neler pek bilmiyorum bende yaşayıp öğrenicez😂🤷🏼♀️
[silindi] edanur_dilek20 başak burcu erkeği üstüne su bile bir damla dokulse bile o tişörtü cikartiyo eli az bişey biseye değse asla ıslak mendil yeterli gelmiyo 🤦🏼♀️ daha 4 yaşında ben çekiyorum mecbur . Gelinim çok şanslı 😄😄
Bayancorek edanur_dilek20 2 yaşında oğlum başak burcu, dibine kadar hissettiriyor. Düzeni seviyor şaşsın istemez, titiz, boğazına düşkün 🫶🏻🙈
Tunaveannesi16 edanur_dilek20 ikizler burcu şimdiden dibine kadar yaşıyoruz söyleyeceklerim bu kadar 🫣😂
ikiminik16 Linaduygu yengeçler mi duygusal balık burcu bir oğlum var ikinci oğlumda yeni dogdu yengeçler 🥰😁 balık planın duygusalligindan kafayi siyorcam o derece 8 yaşımda ama ayni duygusallık devam
AEgemm Linaduygu oğlum da yengeç tam bir sevgi pıtırcığı herkes onunla ilgilensin ister birini öğmek ister öpmezse üzülür falan. Sevgi pıtırcığımı çok üzmezler inşallah
Linaduygu Tunaveannesi16 ya ikizler burcu çok merhametlidir ama ince düşünür aileye önem verir bağlılığı yüksektir
edanur_dilek20 Tunaveannesi16 bende ikizler burcuyum çok kararsız çok duyguları farklı yaşayan biriyim bakalım senin bebiş nasıl ilerleyecek canım 🌸🫶🏻
NisBurKar Tunaveannesi16 bir ikizler burcu bencede var 25 aylik ruh hali çok değişken gülüyor arkasından ağlıyor nasıl davranicam tükendim
Tunaveannesi16 Linaduygu Daha 1 yaşında şuanda gördüğüm kadarıyla aşırı hareketli, cana yakındır ve inanılmaz değişken ruh hali var ☺️ inşallah ilerleyen zamanlarda dediklerin gibi de olur 😂
sudenaztokmak Linaduygu benim oğlumda ikizler burcu 50 günlük şuan ve bana biraz anlarltirmisiniz gazını cikartamiyo
Nanem123 edanur_dilek20 o nasıl oluyor ben boğa burcuyum bebekliğinden bu yana yemek yemeyide yapmayı da hiç sevmem
Linaamom Nanem123 benim kızım da boğa burcu yemek yemeği sevmez ve dağınık 😂boğalar dağınık olur derler titiz ilk defa duydum
Linaduygu Tunaveannesi16 evet ruh hali modu değişken oluyor ama eğlenceli neşeli cana yakınlar çevremde ikizler çok ruh halleri kendi modlarını etkiliyor onun dışında olumsuz hiç bişeylerini görmedim😁
edanur_dilek20 Nanem123 aslan burcu karakterini çok seviyorum çok donanımlı ve ağır başlı oluyorlar 🫶🏻
Kuzey_Melis_Momm edanur_dilek20 Oğlum koç burcu gerçekten çok sabırsız asla beklemeye tahammülü yok 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Yükseleni Aslan onun özelliğini taşıyo mu bilmiyorum ben ana burca odaklıyım ☺️
edanur_dilek20 Kuzey_Melis_Momm Koç burçları öyle oluyor var bir kaç arkadaşın çocukları öyle gerçekten canım 🫶🏻
Ada1704 Kuzey_Melis_Momm ay benim kızımla aynı bende koç burcuyum inşallah güzel anlaşırız ben biraz inadım oda inat olursa yandım🫣 yükselen aslan babasıda aslan herşeyi ben bilirim havası var yaşayıp görcez 🫠🥹🥰
Beybisibeybisi Kuzey_Melis_Momm ay evet yaaaaaa evet sürekli tartışma hali değişik bir ibat ve asla asla aslaaa bekleyemiyor top oynuyoruz hızlıııı şarkı açıyoruz yüksek sesss yemek pişiriyorum hemen yicemmm diye ağlıyor