kubralpay Hacoks bir kere bile yapmadı ağlıyor tutuyor çişini su verdim suyu açtım inatla yapmıyor ama bugün çişi gelince ağlayarak bana koşuyor tuvalete götürüyorum oturmuyor ama üstüne yapıyor
Hacoks kubralpay misal şuan bende syni sorunu yaşıyorumm saat 5.30 dan beri kaç kere oturttuysam yappmadi uykusuzluktan bayilacak yatirmam gerekiyor ama yapmıyor inatlasiyormu gerçekten yokmu bilmiyorum ama beni perişan etti oynasın diye herşeyi veriyorum kaç kez banyo yaptırdım hamile halimle gerçekten mahfoldum
kubralpay Hacoks normalde yapıyor mu peki kızımın çiş aralıklarına bakıyorum 2 3 saat yapmıyor saati dolunca götürüyorum ama yapmıyor bakalım ne zaman pes edecek benimde 5 aylık bebeğim var aşırı zorlanıyorum
Hacoks kubralpay öylemi bebekle daha zor demi nerde ne zaman yapacağı belli değil bebeği mi birakacaksin önümü temizliceksin çocuğumu temizliceksin gerçekten çok zor doğumdan sonra zorlanırız diye bende bu işe girdim kendiside istiyor diye yoksa hiç zorlamayacaktim kızım yapıyor lazimligina ama söylemiyor ben götürmek zorunda kalıyorum sürekli ben goturmesem altına yapar bazen kaçırıyor zaten bugün yarım saat aralıklarla bir lazimliga bir altına kaçırdı uzun süre yapmayincada sürekli oturtuncada baskı uyguluyormusum.gibi kendime sinirleniyorum bude beni geriyor mesela en son 5.30 da yaptı öylece uyudu su da icirdim yapsın yatsın diye ama yok ianttanmi yapıyor baskı hissettigi icinmi yoksa gercektenmi yok anlayamiyoeum o zamanda beynim corbay gibi oluyor gerçekten stres.oluyorum
kubralpay Hacoks geceleri kuru kalkıyor bezine işemiyordu ve bezi çıkartıp atıyordu o yüzden başladım dediğim gibi kızım çişini tutabiliyor, geldiğinizde farkında ama ne lazımlık ne tuvalete yapmıyor ağlıyor her çocuk değişiktir cümlesini yaşatıyor sağolsun
Hacoks kubralpay korkuyor demekki korkusunu yenmesi gerekiyor buda biraz zaman alabilir benim kızımda klozete oturmak istiyordu küçük diye başlamamistimtım hatta ağlıyordu oturtmayinca ondan sonra 2 ay bekledim başladım arada adaptorlar oturtup bagliyodum bezi tekrar keşke o zaman baslasaydin çok hevesliydi
kubralpay Hacoks bugün 1 çiş 2 kere kaka yaptı tuvalete ama yaparken çok ağladı çiş hoşgeldin kaka hoşçakal diyerek eğlenceli hale getirdik bakalım yarın nasıl olacak 😂
Hacoks kubralpay inşallah yavaş yavaş alışacaktir zaten söylüyor sa eğer alışınca işiniz daha kolay olacak dün annemlerde gün boyu çişini kakasını söyledi mesela ama evde söylemiyor bu çocuklar niye bu kadar garipler😂
kubralpay Hacoks ev dışında güncelleme geliyor sanırım ya dün ileri gittik bugün geri gitti bizde bakalım ne zaman son bulacak 😂
Hacoks kubralpay o zaman bizimde aynı oluyordu ya bir ileri bir geri derken şükür iki haftada güncelleme oturdu bizim sorun sadece evin dubleks olmasi ve kızımın banyo mantığı yerleşmiş böyle üst katta banyo yok tuvaletini koridorda koyunca yapmak istemiyor rahat edemiyor banyoda yada tuvalette olsa bu konuyu daha hızlı cozecektik sanirim
kubralpay Hacoks Hacoks İstanbul’daki evimizde dubleks bende o yüzden yazlıkta başladım bitirmeden dönmek istemiyorum aşağı yukarı iki çocukla aşırı zor olacaktı inşallah eylüle kadar biter okula gidecek çünkü
Hacoks kubralpay evet dublekste gerçekten çok zor herşey özellikle şu tuvalet eğitimi Cok zor dublekste biter inşallah bir anda düzene giriyor bir anda söylemeye başlıyorlar