civcivinannesiiii 6 aylık bebeğim var ve bugün böyle bir sonuç aldım. Allah tüm hastalarına ve bana da şifalar versin😔
defnemomm_ civcivinannesiiii civcivinannesiiii Rabbim seni bebeğine bebeğini de sana bağışlasın inşallah, geçmiş olsun inşallah iyileşir sin 🌸♥️
eylulleyal civcivinannesiiii Rabbim sifalar versin kardesim Rabbim bizi evlatlarimiza bagislasin Insallah bir ünlü hanim vardi o da bu rahatsizligi gecirip atlatmisti hatta dizide oynuyor .
civcivinannesiiii Happybaby06 Minik bir beze farketmiştim aslında farkettiğim yağ bezesi ve hiç önemli değilmiş. Tesadüfen farkedildi. İğneli biyopsi yapıldı ve sonuç papiller :(
Zeynep1903 Rabbim şifanızı versin en kısa zamanda çok gecmiş olsun moralinizi yüksek tutun insallah cabucak atlatırsınız 🤲🏻
Seymaseda civcivinannesiiii Bugünün hürmetine sende dahil tüm hastalarımıza Rabbim şafi ismiyle şifalar versin inşallah 🙏 modumuzu düşürmüyoruz gelmiş gitmiş olsun inşAllah 🙏
Bayancorek civcivinannesiiii Rabbim Ya Şafii isminin yüzü suyu hürmetine acil şifalar versin, sizi bebeğinize , bebeğinizi de size bağışlasın 🙏🏻 pozitif düşünüyoruz, daha çok güzel günler göreceksiniz ailenizle 🌸
Ogulluana civcivinannesiiii Allah acil şifalar versin moralini yüksek tut moral önemli bu tür hastalıklarda. Tedavi de olumlu sonuç alma da yüksek artık kendini üzme Allah ailene bağışlasın tez vakitte iyileş
Yelda35 civcivinannesiiii hiç korkmayın. Doktorumun bana söylediği en temiz kanser guatr kanseri. Kuzenim de kanser çıkı guatr şuan atom görecek önemli olan sıçrama olup olmadığı. Ameliyat ile temizleniyor
YumukluSucurtaa civcivinannesiiii Rabbim safi ismiyle şifa versin ins bir arkadasimda troid kanseriydi İstanbul’da Cerrahpaşada tedavi gördü çok iyi atlattı seneler oldu düzenli kontrole gidiyor sadece kendinizi uzmemeniz gerek strese girmeyin 🌸
civcivinannesiiii Allah herkesten razı olsun dualarınıza beni de eklediniz 🤲🏻 Allah’ın izniyle en kısa sürede bebeğime kavuşmak istiyorum
Happybaby06 civcivinannesiiii burda bir sürü lohusa var lohusa duası kabul olur Rabbım bebegine bağışlasın seni😊🙏
haydii civcivinannesiiii allah şifa versin kuzum 5 yıldır kaynanama git git diye dilimde tüy bitti Doktor hemen biobsi istedi sonucun çıkmasını bekliyor onun ki yumruk kadar 🤷♀️
civcivinannesiiii Hilal9 ihmal etme canım ultrason çekiyorlar zaten önce. %80 %90 unda da aslında riskli olmuyormuş her hastalıkta olduğu gibi erken teşhis önemli. Allahım güzel haberler duyursun.