3315 Ne var bebişlerin öğlen menüsünde ? Yedirebiliyormusunuz 2 yaş kızımla cok savaş veriyoruz ve ne yedirecem bilemedim artık 😂
Cobansalata 3315 1 yaş. Kahvaltı yapmadı. Tarhana yaptım içmedi. Yoğurt çorbası yaptım içmedi biraz muz yedi o kadar. Delirmeme şu kadar kaldı 🤏🏼
Deletedmom_110 3315 yoğurt çıkardım onu vericemmmm pilavla tavuk suyuyla yeni yaptım Kahveye komşum çağırdı gelince de çorba vericemmm Akşama da dünden sulu köftem var makarnayla onu yediririm yoğurt yine
Gizemlibirisi 3315 dünden biraz kıymalı kabak yemeğim var,nohutlu bulgur pilavı. Yanına cacık yapıp yediricem bir yaş oğlum beş yaş kızım
3315 Deletedmom_110 pilavdan makarnadan baska birley yemiyorki zaten 😏 bende briaz baska seylerin tadına baksın vitamin alsın istiyorum ama asla yemiyor
Cobansalata 3315 Deme işte öyle deme 🥹 Ben daha 1 yaşta iptal oldum ya şimdi başka yemek hazırlıyorum belki yer diye. Allahım nolur ya… Burda şunu yedi bunu içti diyenlere o kadar imreniyorum ki ……
Cobansalata 3315 Valla ben de hep yiyen çocuk görüyorum herkesin maşallası var şimdi yeni yemek yaptım onu da yere döktü en iyisi yapmamak 😂😂
alisinannesi17 Hiç bir şey yemiyor son günlerde bitek ilginç ama yeşil mercimekli erişteli bi yemek var sadece onu yiyor onu yaptım şimdi
alisinannesi17 3315 ovmac çorbası mi bilmiyorum salçalı suda eristeyi haşlayıp yeşil mercimek ekliyorum haslanmis
2ogullu1anne Ben genellikle öğlen uykusuna yatmadan önce dünden kalan yemeklerden yediriyorum Bazen çorba,meyve,kuruyemiş.Kalkınca da muzlu+yoğurt ya da yoğurt+icine ekmek doğruyorum.