dmlagnr Dün oğlumun 1 yaş kontorolu vardı 9.ayinda B12 su ve demiri düşük geldi et ve ilikli çorba oceanb12 kullandık B12 si ve demir değerleri normala dönmüş ancak feritin hala düşük doktorumuza pazartesi gostericez böyle bir durum yaşayan var mı ?
CeydaST dmlagnr Ferritin demir deposu demek muhtemelen takviye başlar. Benim oğlumun da aynı böyleydi bestiron başladılar 1 yaşta Ferritin de normale dönmüştü. Şimdi şurubu az kaldı bitince almayacağız daha bakalım
Elifelam dmlagnr kızıma 1 yaşına kadar bestiron kullandık sonra demir 7 çıkmıştı, doktorumuz bestiron her çocuğa yaramayabiliyor deyip başka demir ilacı verdi 2 3 aya toparladı zaten merak etmeyin toparlar.
[silindi] dmlagnr En yüksek demir oranı newwitte diğerlerininde fayda zarar oranini paylaşıyorum Ayriyeten doktorunuz değerlendirdikten sonra ilaç yazarsa ilaç alin belki ilaclik olabilir burda onerilenler takviye. İlacda 50 mg demir varsa bunlarda 1.8 mg var yukseltmez yani aksine düşürür
Zehra95 CeydaST kabız yaptı mı o ilaç acaba benim bebeğime ferrum ve ocean kabiz yaptı mecbur kestim ilaci bizimde ferritin düşük
CeydaST dmlagnr onu değiştirebilir belki farklı bir ilaca geçer herkeste her şey yaramayabiliyor. Ama toparlarlar yani
KuzeyinAnnesi03 dmlagnr newit tavsiye ederim canım. Bide yaban mersini ve siyah üzüm yedir bol bol 🥰 pekmez sandığımız kadar yararlı değil o yüzden tavsiye etmiyorum
dmlagnr CeydaST ay inşaallah 9.ayindada düşüktü niye böyle çözemedim diğer değerleri normale dönmüş ama feritin bı tık sadece
CeydaST dmlagnr olabiliyor ya çok bebek de olabiliyor daha yeni adapte oluyorlar ya ek Gıdalara falan düşebiliyor genetik de olabiliyor Düzelir inşallah Sen canını sıkma çok büyük bir fark yok zaten
KuzeyinAnnesi03 livanurvealpinannesi61 benim oğlum içiyor hiç sorun yaşamadım sadece lekesi çıkmıyor 😂
CeydaST Bebegiveannesi17 günde 1 kere 6ml verdirdi bizim doktorumuz. Kilosuna kan değerlerine göre söylüyor
livanurvealpinannesi61 KuzeyinAnnesi03 ne güzel çoğu kişi çocuğum içmiyor diyor bende fermix aldım oğlum hiç beğenmedi tadını aynı
KuzeyinAnnesi03 livanurvealpinannesi61 newit yiyeceklerle de karıştırıp verebilirsiniz özelliğini değerini kaybetmiyormus