Merveeofs gulizar0 biz akülü araba aldık hoşuna gidiyor çok seviyor diye. Öyle çok sevdiği hoşlandığı şeyler varsa doğum günü hediyesi olarak değerlendirin
Deletedmom_206 gulizar0 Hot wheels büyük garaj alabilirsiniz. Bir sürü çeşidi var. Onun dışında scooter, sevdiği bir marvel karakteri varsa onun figür oyuncağı ve kostümünü alabilirsiniz. Lego city serisinden setler alabilirsiniz
durukusunannesi_ gulizar0 benim de kızım 2 yaşına girecek galiba akülü araba da alıcam başka çocuklarda görüyor binmek istiyor tabi ki izin vermiyorlar üzülüyorum bende 🥲
asell13 gulizar0 ilgisi neye varsa onu alın bence dün benimde oğlumun doğum günüydü herkes biliyor oğlum koleksiyon yapıyor diye hot wheels arabaları aldılar annem futbol topu kardeşim akıllı saat aldı bende istediği bi kalem setini aldım yani hep istediğine göre aldık
Mnli gulizar0 bize doğum günlerinde gelenlerden sevdiklerini yazayım paten, bisiklet, scooter, akülü araba, magna tiles, sürülebilen kepçe, akıllı saat (bu 4 yaş doğum gününde geldi bence hala gereksiz ama o seviyor) kablosuz kulaklık