Merhaba guzel anneler anlatacagim biraz uzun ola bilir kusuruma bakmayin
2yas 2ayi dolmak uzre olan sahane bir kizim var gel gelelim en bastan biz kizima sahip ola bilmek icin cok buyuk kayiplar (6-7kurtaj olu dogum fln)verdik kizimin 24.haftasinda rahim kisaligi erken dogum riski 3ay hamileligimin sonunu hastanede yatarak gecirdim acil sezeryan prematur dogan bebek neyse kizim dogdu kucagima almadan yuksek enfeksiyon+nefes alamama sorunuyla kuvezde kaldi.Daha sonra meme emmeme mama reddetme kolik ve cok zor zamanlari cok sukur atlattik su an saglikli cok sukur kizim var konusuyor her seyi anlatiyor uykumuz eh iste ama ben kizimin 6-7ayinda artik ona cok guzel oda yaptim ayirmak icin azicik alissin diye 1yasinda artik ayiracaktim zaten gece emmesi yoktu zar zor veriyordum dr istemiyorsa verme dedi neyse daha sonra atak donemlerinde hep yanimda yatirdim daha sonra besigi getirdim yanima odaya orda uyutuyordum bende 1_2gibi gece yataga girerken uykulu bebegi mutlaka alip yanimiza yatiriyordum ve esimlede ayni sekilde ya ben ya o hangimiz uyansak hemen alip yanimiza getiriyorduk bakiyorum her kesin bebegi normal ya odasinda yada kendi besiginde yatiyor yok ben yapamiyorum kizim yanimda olmadan asla uyuyamiyorum 2yasina az kalmis bogmacaya yakalandi cok kotuydu tabi benim yine kaygi problemlerim daha da artti ya gece uyanip bogulursa ya birsey olursa yine yanimiza aldik cok sukur iyilesti en son yataktan dustugumu bilirim kizimi ortada esim sagda ben solda yatiyorum onlar rahat olsunlar diye hep kendimi kenara cekiyorum neyse bu arada su an 14haftalik hamileyim bu hamileligimde riskli esim Allah var cok yardimci oluyor kizimin her gunluk dus ve yikanmasi bez degistirmesi kendisi yapiyor en son esim anne yani besik aldi tam dipdibe yatacaz ama yine gonlum el vermiyor yanima cekiyorum biraksam uyuyacak bu ya elini tutuyorum ya sariliyorum ahh bu hallerim nasil olacak kziimi da rahatsiz ediyorum belkide oda zaten bana duskun kendisi uyandiginda zaten geliyor yanima sarilip uyuyor ya babasiyla uyuyor bu gece uykusu icin tek gecerli deyil her halinda kizimla yan yana olmk istiyorum ah kizlar kizima kotuluk ediyorum kotu anneyim ben