simseklivekalpli Aminehumamoms dün yufkadan lahmacun yapmıştım bir tane o var. Önceki günlerden makarna salatası ve barbunya var
simseklivekalpli Aminehumamoms yufkayı açıp 4e katlayıp içine un su karışımı döküyorsun. Katlandığın yufkanın üstüne de kıyma ve harçtan döküp yayiyorsun. Güzel oldu yoklukta gider ya. Bide yeşil mercimek çorbası vardı evde şimdi hatırladım 🥴
Aminehumamoms simseklivekalpli kalan yemek yeniyormu sizde 😍 benim eşim ertesi günün yemeğini zorla yiyo hep yeni yemek yeni yemek bunaldım yemekten
Aminehumamoms Hilal096 düşünmekten uykuda girmiyor gözüme dedim bari post açayım fikir olur 😂 hergün ne yapcaz derdi bitirdi bizi
Mmdr Edaemekli domatesli biber kızartırim heralde,yada çıtır tavuk ikisi arasında kaldım .ikisini birden yapamam yenmiyor kalıyor öyle tek çeşit olup bir öğünde yenecek şekilde alıştık hep
caylavyu Aminehumamoms Baget çıkarttım soslayıp tencerede yapıcam Yanına makarna ve yoğurtlu salata düşünüyorum😑🤝
haydii cocomelon33 Yemek sogudugunda dolaba koyuyorum yaz ayı olduğu için ısıtmaya gerek kalmıyor pilav falan erkenden yapmıyorum tabiki de et vs. Onlar hariç
Deletedmom_110 Aminehumamoms tavuklu pilav Suyuyla da yoğurtlu naneli tereyağlı arpa şehriye çorbası 😂
Hilal096 Aminehumamoms 2 gündür makarna yaptım valla 😂😂😂😂bugünde yapardım da şimdi ayıp olur bizimkilere lslslslsş
[silindi] Aminehumamoms Etli kurufasulye Pirinc pilavi Nar eksili kaşık salata Sumakli sogan salatasi Ayran
cocomelon33 haydii anladım ben de mersindeyim akşama kadar ocakta durması mümkün değil de çünkü bozulur kokar soğuyunca dolaba koymak gerek.