Mothertwins Merhaba zayıflamam gerekiyor bir süredir mide botoksunu araştırıyorum zayıflayan var ama kilo veremeyen de var mide balonu da hemen hemen aynı tokluk hissi sağlıyor bunlardan birini yaptıran memnun kalan varmı 🙏
cerenelif2024 Mothertwins ben yaptırdım botoks canım. Dişini sıkarsan kilo veriyorsun evet ama ben 1 yıl içinde hepsini geri aldım. Aç hissetmiyorsun evet ama 6 ay. Sonrası yine irade mide eski haline dönüyor. Ben mide ameliyatı olucam ay sonu kesin çözüm diye düşünüyorum. Artık bu kilolardan ve kilo verememekten veripte almaktan yıldım çünkü
olduolanlar Arkadaşım mide balonu taktırdı zaten 6 ay gibi bi süre takılı kalıyor sonra çıkartılıyor ve ciddi bir kilo verdi çok az yiyordu yiyemiyorum diyordu. Bir hafta kadar ağrısı oldu sonrasında olmadı fakat o ağrıya dayanamayıp çıkartan da varmış
bmbe2121 olduolanlar benim kuzenimde mide balonu taktırdı daha doğrusu takılmıyor balon ağız yoluyla su ile yutuluyor. Nasıl ağrısı oldu anlamadım? Sizin dediğiniz farklı işlem olmasın? Ayrıca mide balonu çıkartılmıyor 6-8 aylık bir süre içinde dışkı yoluyla kendi çıkıyor o sürede zaten mideniz küçülmüş oluyor
olduolanlar Mothertwins yani tabi mide küçüldüğü için eskisi kadar çok yiyemedi ama ilk zaman taktırdığı kadar da az yemedi orta diyelim
cerenelif2024 Bayanyanakkkkkk yani ilk 10. Gün midemi geri istiyorum diye deli gibi ağladığımı biliyorum. Ama şuan iyiki diyorum. Çok alıştım her şeyden 3-4 lokma yiyip bırakıyorum. 16 kilo verdim.
Bayanyanakkkkkk cerenelif2024 nerde oldunuz birde fiyat bilgisi alabilirmiyim ? Bide enerjiniz nasıldı ilk gunler
cerenelif2024 Bayanyanakkkkkk ilk günler çok kötüydü sokakta bayılacak gibi oluyordum. Şuan iyiyim. İzmirde sada hastanesi Türker Karabuğ a oldum 70 bine