Kızlar gece başıma gelen olayı anlatmak istiyorum ve tecrübelerinizi fikirlerinizi rica ediyorum🙏🏻 Ben çalışıyorum oğlum 11.5 aylık akşam eve geldim uyuttum yorgundum baya uyudum bende. Normalde sesine hemen uyanırım uyanmamışım sanırım eşim de almış yanıma getirmiş (eşim anlatıyor) hani kafamı kaldırıp bakmışım oda uyandığımı zannetmiş yanıma koymuş yastık koymuş onun yanına da gece paaatttt diye bir ses ardından ağlama sesi o an nasıl uyandım nasıl bir anda kucağıma aldım elim ayağım boşaldı resmen eşime seslendim sesim nasıl titriyor ama ne oluyor aslan nasıl yanıma geldi ben mi getirdim hatırlamaya çalışıyorum o 1 saniye içerisinde, eşim hemen yanımıza geldi benden aldı çocuğu sakinleştirmeye çalıştı, ama benim hiçbir şeyim tutmuyor resmen ciddi anlamda elimi bile kaldıramıyorum o kadar korktum ki yatağımızın yanında komodin var ya çarpsaydı ayyyy varya düşünmek bile canımı acıtıyor. Neyse ondan sonra eşim benide sakinleştirmeye çalıştı ağlıyorum falan aldım oğlumu bakıyorum bişeyi varmı yok gibi duruyordu eşim de baktı güldürdü ağlaması uzun sürmedi ama benim içimde ya bişey olduysa içten biz göremiyorsak vs vs çok korkuyorum hastaneye de gidemedik çok geçti arabamız yok uzakta napcaz bilemedik emmek istedi emzirdim uyudu. Ben hiçbir şey hatırlamıyorum eşimin yanıma koymasını vs uykuluydum diye sanırım . Şuan iş yerindeyim içim içimi yiyor bişeyi varmıdır diye ama herşey normal gözüküyordu sabahta gülüyordu ediyordu oynuyordu bi yerinde bişeyide yoktu acıda yoktu elleyip durdum ağlicakmı diye hani ağrıyor mu bi yeri diye tepkide vermedi. Rabbim beterinden korusun ama sizlerin başına geldi mi ne oldu veya bana yardımcı olur musunuz? Rabbim kimseye yaşatmasın 😓🙏🏻