Merhabalar,kızım 21 aylık, sabah uyanınca,öğlen uykudan önce ve gece uykusuna girmeden hemen önce olmak üzere günde 3 kere emiyordu,son 1 aydır öğlen uykusu öncesi meme emmemeye başladı,ben teklif ettim o istemedi,akşamları işim olup anneme bıraktığım gecelerde de emmeden uyudu birkaç gece.İki gün önce sabah uyanınca da emmek istemeyince artık bıraktırmanın zamanı gelmiş diye düşündüm,iki gündür hiç emmedi,sadece bir iki kez meme diye sorunca annecim meme burda ama artık süt bittiii,sen de büyüdün artık sadece yemek yicez dedim,yüzüme baktı “anne meme uff olmuş dedi”🥲 ama anladı yani ve hemen kabullendi.2 gündür hiç emzirmedim fakat sütler tabiki baya doldu göğüslerim gerildi ve ağrımaya başladı.Sağlık ocağındaki hemşiremiz,ne kadar sağarsanız yerine yenisi gelecek,hiç sağma yapmayın,sıkı bir sütyen giyin veya sıkıca göğüslerinizi sarın,eğer ağrı olursa süt kanallarını küçültmek için soğuk uygulama yapın dedi.Soğuk uygulama gercekten iyi geliyor ama bu şişkinlik hissi nasıl geçecek,sizler hangi uygulamaları yaptınız,yorumlarınızı bekliyorum🌸