kizimdakizim muno112 bence tezgah arası açık o açıklıkta uruyorlar.evde benim değil ki istediğimi yapayım.
kasimonbes sencokbiliyon defne yaprağı bende kullanayım o zaman. Cam kavanozda benimkiler bir şey olmuyordu ama ekstra sıcaklar çok fazla bu yaz ondan oluyor herhalde
sencokbiliyon kizimdakizim içine 1 tane defne yaprağı koyup buzdolabında muhafaza ediyorum ben artık. Eğer fazla erzağım varsa da derindondurucuya atıyorum
nihalerkan kizimdakizim hasata markayı almanı tavsiye ederim özel bir işlem yapıyorlarmış böceklenme olmuyor
mucizem24 kizimdakizim sirkeli su karbonat çamaşır suyu komple dolabı 3-4 kere silmiştim Benim de başıma geldi Bütün erzaklarım çöp oldu Benim de normal mutfak dolabının içinde ve plastik kaplarda cam da değil plastik saklama kapları oluyor ya böyle büyük bol bol Defne yaprağı ve tuz tuza hiç acımayın yemek kaşığı ile 2 kaşık falan atıyorum dolu dolu bütün bakliyatlara çok şükür asla gelmedi bir daha🙏🏻 buzdolabına falan koyma imkanım yok zaten hangi birini sığdıracağız
adasahil kizimdakizim içine kabuğu soyulmamış sarımsak koyun böcek gelmiyor kokusuna hepsinde yapabilirsin
dygefe Daha şimdi erzak dolabımı temizleyip bu postu gördüm. Susam kavanozunun içinden çıktı güve ne var ne yoksa bütün baharatları attım temizledim dolabı. Birazdan gidip Defne yaprağı alacağım. İnşallah kurtuluruz 😏
caylavyu kizimdakizim Plastik saklama kabı değil cam kullan. Buzdolabına koyabilirsin. Diğer türlü ne kadar silsen de yine olabilir her ihtimale karşı buzdolabına koy
kizimdakizim Tubasahra benim de 3kg bulgurum, hiç açılmamış 5kg un, bir sürü pirinç bir sürü erzagim çöp oldu 😢
sencokbiliyon Rumiersn iğrenç dimi ya 🤢 şimdi yeni fobi oldu bakliyatların kapağını açmak 🥹 korkarak açıyorum 🥹