ikizlibebekli ikizlibebekli hatta devlet hast bir dr dedi ki sap sımplex işe yaramadıysa boşuna bişey almayın demişti o derece ama özeldeki aguline yi verdi çok memnunum
nilayalin ikizlibebekli benimkinin gündüzleri mama yememe gibi bir durumu var şu aralar hep uykuda veriyoruz o yüzden de gazını çıkaramıyoruz 😔 ama dr uma bu şurubu soracağım teşekkür ederim inşallah bizde de işe yarar
Denizoglan profesyonelokuryazar kendini uyandırmıyorsa boşver vursun canım benim oğlum parmağı hareket etse uyanırdı
profesyonelokuryazar Denizoglan derin uykuya geçerse uyandırmıyor da yoksa uyanıyor zaten bizimki genel olark pek uyumuyor 🤦🏻♀️ birprensannesi41 bunlar ne biçim çocuk be 😁😁
birprensannesi41 profesyonelokuryazar bizimkide oyle orası burası hic durmuyor kıcı bası ayrı oynuyo uyurken 🤣🤣
profesyonelokuryazar Mnbj123 8 ay mı ? Bu beni bir miktar üzdü 🤦🏻♀️ yahu evladım yat işte düzgünce offf off sincapailesi bu çocukların derdi ne arkadaş 😁 nurpinar amin inşallah tez zamanda geçsin gitsin canım 🙏
profesyonelokuryazar balmom59 gün içinde zaten sıfır uyku kıpır kıpır neler neler yapıyor ama o kadar hareketli ki gece bile durmak istemiyor demek ki 😁🤦🏻♀️ Anne2105 vallahş sormayın ya zaten çıt sesine uyanıyorum bunun patır kütür sesinden uyumak mümkün değil . Darısı başıma inşallah benimki de hemen geçer gider
profesyonelokuryazar _mom bu enerji nereden geliyor bu bebelere merak ediyorum 😁 her yerleri ayrı oynuyor😁 ikizlibebekli ya gazını çıkarıyor ama ona rağmen böyle, sonradan oldu zaten anlayamadım Acemier ne yapsam bilemedim valla yeni yeni şeyler çıkarıyor bu çocuk 🤦🏻♀️
profesyonelokuryazar tugba1993 onlar uyuyorsa işte biz uyuyamıyoruz 🤦🏻♀️ analık çok zor gerçekten devrim_gnl geriye pek bir duygu durumu kalmadı zaten maşallah bunların her şeye bir tepkisi var 😁
Zeynali profesyonelokuryazar 1 yaşına madara ayni hareketleri devam etti sonrası da yüz üstü yatıp bu kez geriye kaldırıp yere vurmaya devam etti tabi bu aralar azaldı gibi ama ben genelde gece emmesinde gazını cikarmadigimda ve emmek isteyip emzirmedigimde yaptığını farketmistim bunlara dikkat edince azaldı
profesyonelokuryazar birprensannesi41 ay ne bileyim ya onlar fena ya ben çok yaşlandım kaldıramıyorum 😁
yagmurata24 Osman gönülal’ı dinlemiştim konuyla alakalı demişti ki çocuklar bu şekilde orta kas grubunu çalıştırıyorlarmış oturmaya hazırlık 😄 muhtemelen oturma egzersizi yapıyor bebişler kaslarjnı çalıştırarak