Yuzuklerin_efendisi0 LezizeNine ben yoktum eşim yanındaydı, hangi birini teselli edeceğimi şaşırdım. Görsen eşim arıların yedi ceddine saydırıyordu 😁
Yuzuklerin_efendisi0 SweetMom__ Eşim diyoki ne istediniz oğlumdan beni soksaydınız ya😁 dedim sen kartsın oğlun taze 😁🌸🌸
Ayseee60 Kızımın bal alerjisi var dn muhtemelen arıyada olabilir dedi çok korkuyorum yaa ins bize uğramaz 🥹
Yuzuklerin_efendisi0 Ayseee60 Bu mevsimde maalesef çok fazla, bizi çöpün kenarında gafil avladılar. İnşallah arıya alerjisi yoktur🌸🌸🌸
Yuzuklerin_efendisi0 Hilal096 aşkım aslında sokmaları çok faydalı, ama işte zıkkım kurşun gibi acıtıyo 😣
Yuzuklerin_efendisi0 mematiii güler misin ağlar mısın, bunu yaşadıktan sonra aklıma Gazzeli bebekler geliyor, vah onların analarına ki vah 😣
jap Yuzuklerin_efendisi0 eşimin de alerjisi var direk ölüyo gibi oluyo Allah korusun benim kızı da küçükken sokmuştu onun da alerjisi varsa diye korkudan kucakladığım gibi yola koşmuştum araba diye. Geçmiş olsun 🌸
H_e Ayseee60 hemen yoğurt sürün , acısını alır ve şişmesini engeller. Bir kaç ay önce benimde oğlumun başına geldi hemen etki etti