sao 3 aylık bebeğim ( anne sütü ile besleniyor) yaklaşık 2 haftadır ciddi gaz sorunu yaşıyor ağlıyor çığlıklar atıyor kakasını yaparkende kokulu ve gürültülü oluyor farklı bir şey yemedim bu durum normal mi yoksa bi doktora mı gitmeliyiz
eda2410 sao ay yanlış anlamamışım bir saniye benim oğlumda 3 ay 7 günlük ilk baştan beri kokulu e gürültülü yapıyor götürdük bir sorun olmayacağını söylemişlerdi vere gaz sancımız hala devam ediyor gaz damlası kullanmıyorsanızda nurse harvys denemenizi tavsiye ederim hem doğal damla olanı değilde şurup olanı veriyorum ben geçmiş olsun
KSM sao aşı zamanlarını tam hatırlayamadım ama benim bebeğim genelde öyle aşıdan sonraki zamanlar olurdu bir de o dönemlerde bunlar çok normal geçecek az kaldı biliyorum zor ve yorucu süreç ama azcık daha dayan bizde nurse hiç bir fayda etmemişti egosis diye kimyonlu bir damla var araştırın sizde o biraz iyi gelmişti bütün bebeklerin bünyesi farklı işte ama ekseriyetle 4. Ayda azalmalar başlayacak 5 te biraz daha geçecek 6 da hiç bir şey kalmayacak 🥰
[silindi] sao canım alerji gibi gözüküyor gazda gürültülü kokulu kakada alerji belirtisi , farklı birşey yemesende illaki süt ve yumurta tuketiyorsundur bunlar bebeğe geçiyor malesef sütten
guzelbegum Merhaba belki siz üşütmüşsünüzdür yani yemekle ilgisi olmasa bile siz üşüttüğünüz zamanda geçer. Ben kolik kızım için e bebek kiraz çekirdekli kemer ve metsil damla kullanmıştım
sao guzelbegum deniz466 Sab simplex kullanıyorum hiç böyle olmazdı ama son haftalarda acı çekiyor resmen :( üşütmemek için çorapla geziyorum bu havada :( kimyon rezene kaynatıp içiyorum bana mısın demiyor inşallah bu durum hemen geçer
emilyyyone Sab simplex ve kiraz çekirdeği kemeri koyabilirsin yoksa ılıtılmış havlu karnına. ve bebişin ayağına , kendi ayağına çorap giymelisin doktorum bana öyle demişti sıcak biliyorum ama 😕
sao emilyyyone teşekkür ederim evet bu sıcaklarda çorapla geziyoruz emzirirken terliyor acaba o termi bu duruma getirdi hiç bilmiyorum :(