melissk aşıyı yaptıracağız fakat içimde bir korku var. aşıdan sonra yan etkileri beni çok korkutuyor. Yaptıran anneler nasıl geçti aşı sonrası ?
cokbilmismom melissk yan etkilerinden çok menenjit hastalığından korkup hiç tereddütsüz gidip yaptırmalısınız
Semaaa39 melissk sadece ateş ve huzursuzluk yapmıltı. Zaten calpol veriyorsunuz. Ateş ile o şekilde geçiyor. Biz 3.5.13. Aylarda 2 şer doz şeklinde olmuştuk. Şükür ki geçti gitti zor ve ağır bi aşı
alin12_ melissk ilk doz ateş yaptı. 38.5 ateşi gördü. Bir gün ates yaptı sadece. Oyle uykusuzluk huzursuzluk aglama ası yerinde şişme falan olmadı.
melissk cokbilmismom benim babam geçirdiği için hastalığa yatkınlığı olabilirmiş aşı konusunda hiç tereddütüm yok zaten
nuurrtrkmn melissk Bizimde 2.doz zamanımız geldi. İlk dozda hiçbir sıkıntı yaşamadık biz, inşAllah ikincide öyle geçer Çocuktan çocuğa farkediyor bu yan etkiler ya ☺️
duyguoyku melissk 1 gün önce yaptırdık 7. Aylık kızım ateş huzursuzluk oldu gece sabaha kadar hiç uyumadık ama her çocukta olacak diye birşey yok tabiki korkmayın