Mervan Kızlar bebeğim 3 ay 10 günlük hem mama hem emziriyorum ama kaç gündür mamaya bayılan çocuk 30 cc bile içmeden bırakıyor memede 5 dakika bile zor aliyor ac mi tok mu anlamadım pskolojim bozuldu artık ne olur bir akıl verin
Aesma Benimkide aynı 3 aylık olmasına bir hafta var 4-5 saat geçiyor yinede zorla emiyor mamayıda almıyor kafayı yicem kilo alımıda durdu😖
Mervan Aesma offf yemin ediyorum çıldırma noktasindayim atak haftası dedikleri bu mu oluyor anlamıyorum ki
Elifim Benimkide aynı beşinci aya girdik dörtte resmen hiç kilo almadı meme reddi var gündü iki uç kez zor emiyo mama kesinlikle yemiyo doktor mama vermek zorundasın dedi kilo alımı durmuş :(( napcam bilmiyom :(
Eminetavsan Elifim sütünüzü sağıp verince de mi almıyor. Brnilmki de bazen almıyor memeyi sağıp veriyorum kilo alımında Bi sıkıntı olmuyor
Elifim Mervan ben degistiremiyorum maalesef çünkü bizde sut alerjisi olduğu için tek tip maması var zaten proteinsiz ve sütsüz ben bile tadına bakınca öğürdüm çocuk içmiyor siz değiştirebilirsiniz öyle bi imkânınız varsa
Elifim Eminetavsan almıyor bazen kaşıkla zor veriyorum manada icmiyo sut alerjisi var zaten maması farklı tadı igrenc iki gündür elma püresi verdim kabız şu an napcam bilmiyorum :(