nazifetopcu Kızlar bebeğim normalde gece uyanmazdı . Uyansa bile pışpışlarım uyurdu . Şimdi 1 haftadır gece 2-3 kez uyanıyor ve emmeden uyumuyor . Bu alışkanlık olur mu atak haftası geçince. Aynı durumu yaşayan var mı ?
mavililimon nazifetopcu 5 aylık bebeğim 5 aydır öyleyiz gece sürekli meme ister saat başı uyanır alışkanlık etmemesine dikkat edin başka şekilde uyutmayı deneyin emin olun meme alışkanlığı hepsinden zor belki sallamayı unutturabilirsiniz ama memeyi unutturmak daha zorlu bir süreç biz hala başaramadık
Merve_dogan04 nazifetopcu biz de 4 u bitirdik 5 e girdik bebeğim memeui red ediyor ne yapacağım bilmiyorum denemedim yol kalmadı 🥴
nazifetopcu mavililimon aslında o şekilde uyutmuyordum pışpışlıyordum ama bu 4. Aya giri girmez uyku düzeni çok şaştı . Emmek istiyor sürekli
mysaa mavililimon valla çocuklar emse bir dert emmese ayrı dert. Gece benimkide çok fazla uyanmaya başladı şimdi saat başı
aslankarabulut nazifetopcu bizde bugün 4 aylık olduk 3gündür gece saat başı kalkip emmek istiyor emzik asla almıyor gece hiç bir şekilde uyumuyor illa emicek saat 7 buçuk 8 gibi uyuyan bebeğim uykuya direniuor ne meme alıyor ne emzik uykusu var ama uyumuyor ağlıyor sadece kafayı yiycem bu dönemde