Pnrefe Kızlar merhaba oğlum 2 aylık doğduğu günden beri prima pampers ve sleepy kullanıyorum değişikli olarak fakat en son aldığım prima pampers fırsat paketiydi ve içinde 124 tane var ama sürekli sızdırma yapıyor aldığıma pişman oldum açıkçası ve bu durumu yaşayan var mı ?
Hndmtl Pnrefe bende büyük paket aldım. Aldığıma pişman oldum valla. Her gün kakasını dışarı sızdırıyor. Kakalı badi yıkamaktan fenalık geldi😏 Bitsin değiştireceğim.
sevcan Pnrefe kakası hep sırtında hc bole olmazdı sızdırıo aşırı eşim molfıx dıe alms yanlıskla dha onceden prima kullanıodum aynı sıkıntm vardı bıraktm hala aynı
Linayca Pnrefe aynı sorun bizde de var canım kızım 2.5 aylık doğduğu günden beri prima pampers kullanıyodum çok memnumdum ama son aldığım paket sızdırma yaptı ve çok incelmiş bez..
Savci43 Bende hep prima kullandım sürekli taşırdı canım 15 gündür sleepy e geçtim bi sorun olmadı ve taşımıyo
Kursunluolcay Primanın müşteri hizmetlerini arayın sizden o paketten numune alacaklar eğer sorun varsa yeni paket yolluyorlar bilginiz olsun
Arelll Pnrefe 3 numaraya geçtik 2 sızdırma ve lastik izi yapıyor diye bu daha berbat prima kendi ayağına sıkıyor resmen
Pnrefe Valla arkadaşlar inanın mahvoldu çocuk lastik izi çiş hep mahvediyor çocuğu bir de adı var prima diye