cansut19 Kızlar bebeğim 7 aylık ilk 2-3 yumurta yediğinde bişey olmamıştı ama geçen sefer ve bu sefer yumurta yediğinde aşırı kusuyor 4-5 kere fışkırtmalı kusuyor nerdeyse böyle bişey yaşadınız mı hiç
mematiii cansut19 nasıl yani bi seferde mi iki üç yiyordu.Kusması ve yapım tarzınız ilk verdiğinizke aynı mı
cansut19 mematiii yok ilk denememde ve sonra 2 yediğinde anlamında biraz anlam kayması olmuş orda😅 sadece sarısının yarısını katı veriyorum ya muzla ya da avokadoyla karıştırıp evet aynı ikisi de
cansut19 Selennnnnn yani alerjik gibi bişeyi olmuyor kızarıklık falan ama ikidir kusma oluyor işte :/
mematiii cansut19 ya olabilir belkide büyüdükçe sevmiyordur .Tek başına verdiğinizde yiyor mu peki benim kızımda yerdi şimdi ağzından çıkarıyor hep yemiyor.
suheyla92 cansut19 bence biseyle karistirmadan verin hepsi alerjen olabilir bi de igrenc olmuyo mu muzla yumurta sarisi
alieray2608 cansut19 yumurtanın tarihi geçme gibi bir şey olabilir mi malum yaz mevsimindeyiz çabuk bozulan bi gıda
cansut19 suheyla92 tek sevmedi pek ondan karıştırıyorum aslında bilmem muzla verince arada kaynıyor yumurta tadı gelmiyor pek😅