rabiaclkd 4 aylık oğlum bugün hiç emmek istemiyor 3 saat önce emmişti en son. Açlıktan ağlamıyor memeyi de istemiyor ne yapsam yardım edin sağım yaparak içirmek istemiyorum😣
onefinemom rabiaclkd 3.5 aylığız benzet şeyi yaşıyoruz bebekle. Ama biz meme+mama gittiğimiz için el mecbur mama veriyorum … inşallah memeden soğumaz gerçekten gerginim bugünlerde
hazale966 rabiaclkd bu aylarda meme reddi ve mama reddi oluyor. Düzeninizi bozmayın teklif etmeye devam edin vazgeçmeyin. 1 haftayı buluyor bu red
yavrupandaannesi rabiaclkd bu aylarda genelde oluyor maalesef .. Olsun içmiyorsa sağıp verin onu da içmezse canı sağ olsun içmek istememiştir gece içer inşallah 🩷
Deletedmom_182 rabiaclkd 4.ayda böyle mama/meme reddi oluyor diye duymuştum bizde 4 ay 8 günlüğüz ve haftalardır mama içiremiyorum.Normalde 2 saatte 120ml içen çocuk 4 saate 120yi çok zor bitiriyor
rabiaclkd onefinemom ben mama da verdim artı bıktım çünkü emmiyor diye. Mamayı hiç sevmedi midesini bulandirdi.
rabiaclkd Deletedmom_182 yaa umarım hemen atlatırız bu durumu 😕 geçen aya göre kilo alımında da baya fark olmuş çok az almış psikolojim bozulacak düşünmekten 😓