minikannesi__ Kızlar 3,5 aylık bebeğim var Eylül de tatile gideceğiz 4 aylık olacak o zaman ne almalıyım yanıma bebekle tatile gidenler yazabilir mi denize sokan var mı mutlaka al dediğiniz neler var
Snowglobe minikannesi__ denize sokulmaZ diye biliyorum çünkü ilk 6 ay güneş kremi sürmek bile önerilmiyo.
Ruvdem minikannesi__ yani genelde 6 aydan önce denize girmesi maalesef önerilmiyor.sanırım bir 7 kilo olma şartı falan da vardı. Cilt altı yağlanmasının tamamlanması gerekiyordu . Ama işte fotoğraf çekimi gibi sadece 5 dk yı geçmeden ve çıktığında hemen duş aldırmak kaydıyla sokabilirsiniz . Uzun uzadıya hem güneşte kalması hem tuzlu suyun derisinden içeri nufuz etmesi istenmeyen bir durum . Havuz ise hijyen açısından önerilmiyor . Bir yere sokacaksanız yine tabikide denize sokmanız daha iyi .
Sevvaldal minikannesi__ biz de ayin 17 sinde gidicez kismet olursa. Ikizlerim 3.5 aylik olacak. Doktor boyun simdii al denize sok dedi. Uv korumali mayo ve sapka aldim. Tum gun kalamazlar tabi ama ozelikle oglen 3-4 gibi sokarim. 50 koruma faktorlu gunes kremleri zaten var.
Sungerbob minikannesi__ Bizde ilk oğlum 4 aylıkken gittik. Her şeyden önce şunu söylemeliyim ki zorlanırız diye düşündük ama inanın zorlanmadık o ortam bebeğime o kadar iiy geldi ki sessiz sakin durdu😅 denize sokmadık biz küvetini götürmüştük onun içini su doldurduk suyun üstüne de filesini koyduk alttan az bir şey su değdi sırtına o kadar güneş kremi olarakta organik güneş kremi var onu tercih edebilirsiniz
nur__a minikannesi__ Kızımı 1 kere denize soktum enfeksiyon kaptı su yuttuğu için, lütfen sokacaksanız da su yutmamasına özen gösterin Allah korusun 🙏🏻