mucizemm94 Kızlar isilik diye gittim doktora hametan krem verdi geçmedi sağlık ocağına gittim hamezan kremi verdi oda daha çok kabarttı hakiki zeytinyag surdum gecmiyor sizce atopik cilt mustela krem iyi gelir mi bir aydır geçmiyor
byznur202_ mucizemm94 benim bebeğimde öyleydi ama en sonunda geçti Allah’a şükür hiçbir şey kullanmadım çocuğu terletmeyin kalın giydirip üstünü çok çok örtmryin birde mümkünse her gün duş aldırın benimki bu şekilde geçti
mucizemm94 onefinemom geçirdi mi gerçekten araştırma yapıyorum hangi krem nemlendirici iyi diye genel de mustela herşeyi süper
onefinemom mucizemm94 evet iki gün falan sürdü herhalde . Bayağı pütür pütür ve kuruydu bizimkinin yüzü. Sıcaktan da oluyor bu arada. Bol bol duş, sonra krem . Özellikle gece sürüyordum ben (ve sabah) uyurken yüzüne de ellemedşği için krem gitmiyordu
[silindi] mucizemm94 la Roche posey app+m veya gülsuyu gliserin karışımı kullan benim kızım alerjileri var o geciriyor
melike4672 mucizemm94 bennm kızımında sivilce yatzı pütür pütürdü adetli biri bakdıudı bide inanmıyordum ama ondan sonra oldu gittim kestiridm sonra doktor peitel diye krem yazdı özel valla kullandım bide kestirincemi artık 1 hafta sürmedi geçmesi bembeyaz oldu suratı