eac00 Merhaba güzel anneler. 28 günlük anneyim ve sütüm çok azaldı nasıl toparlayabilir? Komposto tarifi ya da en çok ne yemem gerektiği konusunda bilgi verebilir misiniz?💌
MimarAnne0 eac00 ANNE SUTUNÜ ARTIRAN TAHINLI KÜR 1 yk kuru dut 1 yk tahin 2 tam ceviz Malzemeleri karistirip tüketiniz. ANNE SÜTÜNÜ ARTIRAN iNCIRLi YULAF BOWL MALZEMELER: • 200 ml sade süt (istege bag laktozsuz tercih edebilirsiniz) • 4 yk yulaf ezmesi • 3 adet kuru incir (dograyiniz) • 10 adet antep fistigi • 1 tk keciboynuzu unu • 1 tk tarçin Malzemeleri karistirip kasik ateste 5 dk pisiniz. ANNE SÜTÜNÜ ARTIRAN HURMALI SMOOTHIE 200 ml sade süt I yk yulaf ezmesi 3 adet medine hurma I vk tahin 1 tk keciboynuzu unu 2 tam ceviz Malzemeleri blender dan geçirip içiniz. SÜT ARTIRICI SEKERSiZ KOMPOSTO (LiSTENiZDEKI KOMPOSTONUN TARiFi) • 1 yemek kasigi cekirdekli kuru üzüm • 1 yemek kasigi kuru dut • 3 adet kuru incir • 6 adet kuru kayisi • 1 adet çubuk tarçin • 3 adet hurma • 3 adet Karanfil • 2 litre sicak su Kuru incir, kuru kayisi, kuru hurmay ince ince dograyiniz. Bütün malzemeleri 1 tencereye koyun ve 15 dk kaynatin. 1 gün bekletin ve gün içerisinde için.
MimarAnne0 eac00 canım bunları yap mutlaka diyet listemde vardı inşallah faydasın görürsün 🙏🏼 tahinli kür özellikle çok güzel süt yapıyor günde 3 defa ye komposto da süt yapıyor
crybaby eac00 bol su ,dereotu , Melisa çayı, kimyon çayı , soda, yulaf ben bunları tüketiyorum gün içerisinde bence iyi geliyor ama suyu çok iç ben 5 litre falan içiyorum 24 saat içerisinde
crybaby eac00 zorla kendini canım ya da su dışında sıvı ne tüketebilirsen tüketmeye çalış havalarda sıcak 2 litre çok az
Ardenaden 3 4 litre ic hava isndi terle atiyor vucut suyu ondan azalmistir bol su bol ol su ve bestlak incir dut kurusu kompostosu ve tahin
crybaby eac00 Melisa çayı stresi de azaltır rahatlarsın biraz ben uyuyamadığım zamanlarda da içiyorum