Sum-rahsan 2 yaşında bir kızım var odasını ayırmayı düşünüyoruz çünkü 2. Kızımda yolda 2 ay kaldı ekimde doğacak ikisinide aynı odada alıştırmak istiyorum bana bu konuda yol gösterebilir misiniz nasıl ayırabilirim kıskançlık vs nasıl olur
superkahramanbiranne Sum-rahsan hikayeler anlat oyunlar oyna. sonra senin odan olacak diye anlat heyecanlı heyecanlı. odasını süsleyin. ballandırarak anlatın . büyüdün sen artık burası senin. bizde yanında babayla yatcaz vs diye. ilk 3 hafta beraber aynı yatakta yatın. sonraki 3 hafta yatağın yanına minder atın yatın sonra da tamamen ayırın
Birbebetoannesi Sum-rahsan Araları tam 27 ay oğullarımın. Büyük oğlum 24 aylıktı ayırdığımda. Küçüğümde şu an 10 aylık. Büyük kızınızı ayırmak için zamanı güzel. Benimde 2. Doğumum Eylül sonu olmuştu. Doğacak bebeğiniz için bence erken oda ayırmak için. Küçük olan bizimle aynı oda da yatıyor. Kısmetse olursa onu da 21-22 aylık gibi abisi ile aynı odaya alıştırmayı düşünüyorum.
Sum-rahsan superkahramanbiranne ay siz böyle deyince çok basit oldu yaparkende böyle olur umarım çok teşekkür ederim 🙏