inarches Benim miniğim 5 ay 1 haftalık karın üstü en fazla 10 dakika duruyor sonrasında mızırdanmaya başlıyor.Sizler de karın üstü egzersizleri yapıyormusunuz sizin bebişleriniz nekadar süre durabiliyor benim kızım çabuk mu sıkılıyor acaba?
nurcuk1 inarches merhaba bizde haftaya 5 aylık olcaz nasipse inşaAllah.aynı şekilde en fazla 10 dakika sonra basıyo çığlığı 😀 dönmeye ve emekleme hareklerine başladı mi sizin ki
hazale966 inarches bizde 4. Aya gireceğiz benim bebede öyle 5-10 dk kalıyor sonra sıkılıp bağırmaya başlıyor
zgnat inarches bugün 5 aylık 1 günlüğüz bizimkide sıkılıyo karınüstü durmaktan dönüyor emeklemiyor ama bacaklarını çırpıp duruyo çok komik oluyo balık gibi 😊
inarches nurcuk1 evet dönüyor emekleme hareketleride yapıyor ama gidemiyor🙈☺️olduğu yerde debeleniyor
hazale966 inarches evet zar zor önüne dikkat cekici bişeyler koyup öyle oyalıyorum🤣 başka türlü hiç durmuyor
Baharayazzzz zgnat bizimde 5ay 1 günlük bizimkide dönüyor ama sıkılıyor yüz üstü otutturmaya başladınız mı siz acaba
Baharayazzzz zgnat normal kucağımda otutturuyorum ama bi yerde otutturunca durmuyor hemen devriliyor bizimki ya öne ya yanlara kaç kilo bebeğiniz
zgnat Baharayazzzz bizimkide devriliyor yalnız bırakınca açıkcası korkuyorum desteksiz oturtamaya 7 kilo 300 gram canım seninki kaç kilo