Merhaba sevgili anneler ve adayları. Instagram herkesin canını sıkan bir konu. Bende herkes kadar farkındayım. Fakat sizce de durumlar çok kötü değil mi? Gidişat hiç ama hiç iyi değil. Biliyorsunuz birçok insan VPN ile ınstagrama giriyor ama Türkiye’nin yarısından fazlası hala instagramin normal şekilde çalışmasını bekliyor. VPN yüklemeyi herkes bilmiyor. Yüklemek istemeyen var. Yükleyip arada giren var. Bunlar önemli değil tabi. Burda kilit nokta piyasa. O kadar çok insan ve işletmeler mağdur ki. İnstagram sadece eğlence için kullanılan bir yer değil ki. Kaldı ki eğlenmek için kullanılsa ne olur ki? İnsanlar eglenmesin mi bu mu istenen? Nerdeyse herkesin işi durdu bitti. O insanlar evine nasıl ekmek götürecek? Sadece sosyal medya üzerinden satış yapanlar ne yapsın peki? Çok uzun sürdü. Neden hala acilmiyor anlamış degilim. Bu kadar zor mu gerçekten? Aklım almıyor. Arada VPN ile bende bağlanıp giriyorum ama eski tadı asla yok. Ben daha kotuye gider diye korkuyorum. Hatta Instagrama VPN ile de baglanamazsak şaşırmam yakında. Belki tüm sosyal medya uygulamaları bile yavaş yavaş gider hayatımizdan. Yanlış anlaşılmasın tabi. Sosyal medya delisi bir insan değilim. İnsanların mağdur olması canımı çok sıkıyor. Evladımi nasıl bir gelecek bekliyor acaba? İnanılmaz endişeliyim😓