Karkuresi Kızlar bebeğim 5 aylik. Menenjit aşısı yaptıracağım ama ne zaman yaptırsam çok kararsızım biraz daha büyümesini mi beklesem acaba. 8. Ayda da yapabiliriz dedi doktor. Siz nasıl yaptiniz
onefinemom Karkuresi 3. Ayda yaptırdık biz ilkini , biraz huzursuzluk biraz ateş. Ciddi bir yan etki görmedik
mavililimon Karkuresi bizde 3 te başlıyıcaktık rotayla denk geliyor diye ertelemiştim şimdi 5 aylığız sanırım 7 ya da 8 de yaptırırım
Karkuresi onefinemom biz başlayamadık 3te şimdi 5 aylık biraz ağır bir aşı ya biraz daha büyümesini beklesem mi diye düşünüyorum bazı Doktorlar öyle diyorlar bazılar erken oneriyor
aysebb Karkuresi Yani evet az büyüsün demiştim 7 den sonra yaptırırım diye düşünmüştüm. 7-8-9 aralığında başlatılabilir
Karkuresi mavililimon bizimde işte rota ile denk geliyor kimisi yaptır bı şey olmaz diyor ama 3 aşı birden bana çok ağır geliyor bilmiyorum
monami_ Karkuresi bizim dr ne kadar erken o kadar iyi dedi galiba 5-6 aylıktı başladık çünkü menenjit çok yaygın hasta olmasındansa erken başlamak doğru geldi bana
hndathn Karkuresi 13. Ayda tek doz nimenrix 24 ve 26 aylıkken 2 doz bexsero şeklinde planladı doktorumuz öyle yaptırdık
hazale966 Karkuresi evet benim eltim 2018 de dogum yaptı onun cocuguna doktoru 3-5-7 aylarda yapmış. Ama bizim doktorumuz zaten suan aşısı çok 7. Ayda yapıcaz dedi🙂 6. Aydan sonra azalıyor aşıları zaten🌸
Karkuresi 1babyannesi mesela benim arkadaşım ilk bir yil içinde menenjit en çok görülüyor dedi o yüzden bir yıla kadar vurdurmak lazimmis
1babyannesi Karkuresi dozlarının fazla olduğu ve küçük olduğu için birde sağlık ocağında da aşıları vardı çok fazla olucak ağır gelicek bebeğe dedi 1 yaşında bir doz yeterli olur dedi
Ada-m Karkuresi devlet aşılarıyla çakışmasın diye 8-10-19. Aylarda bexero , 7 ve 13. Ayda da nimenrix olarak planladık biz.