Anatotales brself çok küçük şuan kaslarını kontrol edemiyordur henüz ondan sorun oluyordur kısa zamanda düzene girer
miniklerim26 brself poposunu yağlayınca rahatlıyor bizimki zeytinyağı ile. Daha doğrusu ilk başlarda öyleydi sonra düzene bindi. İki gün yapamazsa zorlandığını hissedersem arada yine yağlarım.
hestiaone Tek önerebileceğim şey masaj, bızım de gaz kaka problemımız vardı 3 ay, eşim güzel bir masaj yapardı ona pesıne dırek yapar rahatlar susardı
aylinimonunannesi brself katabilirsiniz ya da kaşıkla zeytinyağı içerebilirsiniz bizim çocuk doktorumuz öyle önermişti
brself aylinimonunannesi teşekkür ederim bir de sütüm yetmiyor onun için ne yapmam gerek mamaya da alıştırmak istemiyorum
aylinimonunannesi brself Emzirme danışmanından sütünüzü artırmak için destek alabilirsiniz. En iyi yöntem bu olur. Bestlak damla kullanabilirsiniz ben fayda görmüştüm. Power pump yöntemi var bir araştırın isterseniz. Yemenize uykunuza mümkün olduğunca dikkat edip stresten uzak durmak ve bebeğinizle tentene (çıplak olarak) temas etmek de etkili olacaktır
miniklerim26 brself bebek emdikten sonra süt sağabilirseniz süt üretimi artıyor ne kadar çok meme uyarılırsa o kadar süt üretiliyor. Süt artırmadaki temel mantık bu😊