Melovealp Merhaba kızlar; Bebeğim 16 aylık yazın pek balık yedirmek istemiyorum.Hava sıcak ve tazeliğinden emin olamıyorum.Bu süre zarfında balık yağı vereyim dedim.Siz bebeklerinize balık yağı veriyormusunuz?
Zeliff Melovealp 1 yaşından beri kullanıyoruz ailecek pek balık sevmediğimiz için. Kışın 3 günde bir yazın haftada bir tatlı kaşığı içiriyorum. Ocean meyveli olan
lina09 Melovealp möllers canım ama yazın ara verdim sıcakta bulantı yapar dedi doktor Eylülde tekrar başlıcam
Melovealp Ve önerebilceğiniz balık yağı markalarınıza açığım. Diğer vitaminlerini hep ocean kullandım.Oceanında bakık yağını kullanan var mı ?
floravestella Melovealp 12 aylikken basladik 1 yasinda iste ama suan vermiyorum eylul gibi vericem yaz aylarinda vermiyorum
gmzgmzgmz Easy fish oil multi kullanıyorum ikizlerime ama doktorumuz yazın her gün değil gün aşırı verin karaciğeri yormasın demişti.
hndathn Melovealp doktorumuzun kararıyla 3 yaştan itibaren basladim ama yazın vermiyorum doktorumuz Haziran-eylul arası sıcakta kesin demişti öyle yapıyoruz.baligi ailecek severiz yiyoruz kışında gün aşırı veririm bu sebeple haftada 2 gün muhakkak balık pişer.ocean portakallı kullanıyorum ben